20

Анонимен

преди 4 седмици

Може за сеир и допълнителна депесаро-герберска излагация да ги събере да си защитят тезата и да се посмеем още на Бойко Променливия и Пеевски Бейбиситъра. Ама толкова.

19

ТОП НОВИНА

преди 4 седмици

Ще го подпише,но след като назначава служебния кабинет след консултации с парламентарните групи и по предложение на на кандидата за служебен премиер,не би ли трябвало първо пак да проведе консултации с парламентарните групи във връзка с предложението на служебния премиер за смяна на министри,че да имаме какво да гледаме и да слушаме кой какво ще хортува за благото народно?

18

Анонимен

преди 4 седмици

БОЙКО БОРИСОВ Е РУСКИ ПРОЕКТ. ПУТИН СЕ ПРАВИ НА ДЖУДЖИСТ, БОЙКО НА ФУТБОЛИСТ ЗАЩОТО КАРАТЕТО МУ Е НИКАКВО

17

Анонимен

преди 4 седмици

БОЙКО БОРИСОВ Е РУСКИ СЛУГА

16

BONZO

преди 4 седмици

Като слушам и чета изказванията на Президента и Вицепрезидента, както и на малцина други политици като тях, си мисля, че не всичко още е загубено и има някаква надежда все пак да станем нормална държава, а не държава на ъндърграунда и на простаци.

15

Хмм...

преди 4 седмици

Може ли и има ли право и да не подпише указ за смяната, това е нещото, на което следва да се отговори? Но като гледам как КС още мълчи и си гледа сеира, явно никой не желае да се занимава сериозно със законността на самия основен закон или по-точно поправките на човечето Христо Иванов в компания с Пеевски и дружките им от Герб и подмяната . Защото те сътвориха всичко това.

14

ВВС BG

преди 4 седмици

Какво стана с скандала на седмицата?Бившият Главен прокурор Гешев беше разпитан и каза че Бойко искал да го убие.

13

ъъъ

преди 4 седмици

Свидетели сме на бруталната наглост на престъ-п-н-иците от ГЕРБ и ДПС,след съставяне на служебното правителство.Бедни народе,дотам ли си ог-л-у-п0ял и оскотял,че не виждаш това нещо?Докога ще поддържаш най-долната част на обществото?От 2009 г. държавата я сполетя тежко нещастие.Един крадлив,невеж,п-р-о-с-т,нагъл,брутален уличен разбойник,ли ти е идеала за държавник?

12

Анонимен

преди 4 седмици

Събитията летят с двеста, както го каза нашият най-важен държавен пророк. В този ред на мисли, Томиславе, кажи на всички какво се набива на елементарен човек? Както ти го обясниха в ефир.

11

Анонимен

преди 4 седмици

Президентът обмисля нещо различно от оставката си? Смех! Докъде си въобразява, че може да стигне? Тук не е Русия, все пак, а този човек се забърка в много казуси, които могат да го вкарат в затвора, заедно с подизпълнителите му. И мандатът му изтича, на всичкото отгоре! Леле, колко е лошо да се видиш с малко власт в днешно време, опозоряваш се за пет минути! Жалка работа.

10

Ха ха,

преди 4 седмици

...след като размаха юмрук за преврата/платен от Черепа/, Радев извади всякакви бивши ДС-кадри от нафталина, за да ги разпръсне за посланици из чужбина! Хайде да не забравяме, че отказа да назначи Даниел Митов за посланик в Румъния /защото не е бил кадър на ДС/! А сега ще подписва, за Външен министър? Става забавно !

9

Интересно

преди 4 седмици

Има право да не ги освободи. Това и добре. Обаче как ще се работи в подобна среда? Министър-председателя може да блокира цялата им дейност и закотви по бюрата. Още нещо мислено и недомислено, неприложимо.

8

Анонимен

преди 4 седмици

Как беше казал писателят за тези? "Денков ще целуне ръцете, Главчев ще целуне краката, Борисов ще целуне на още по-друго място."

7

акуд

преди 4 седмици

гумен радеф да ни са прави, ББ и дпс му заповядаха, да си взима възелна и да се навежда

6

Тази

преди 4 седмици

...като каква се явява, че ни се пробутва за някаква крайна инстанция? Защо все ги тресе деменция, че Борисов оглавява партията с най-голямо доверие от българският избирател! И то при избори, проведени с "аллабалата" на Радев, и машинките на Мадуро! И Конституцията се изпълнява , и не се коментира! Никой не е над нея ,както тази се опитва да ни се представи!

5

Анонимен

преди 4 седмици

Щели да го сменят,защото не вдигнал на хамериканския посланик веднага телефона...представяте ли си за какво навеждане става на въпрос?

4

х

преди 4 седмици

Кой си ти бе, мърляч, че ще плашиш с военен съд. Я покажи първо референдума за НАТО, кога беше, какви бяха резултатите

3

Анонимен

преди 4 седмици

То не е негово... Главчо решава, той само подписва или не. Не може да избира!

2

ВОЙНА Е...!!

преди 4 седмици

БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН НА НАТО... КОЙТО ТРЪГНЕ СРЕЩУ НАТО - ПРАВИ ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ЗА КОЕТО СИ ИМА ВОЕННА ПРИСЪДА...... ТАКА ЧЕ КОЙТО РАБОТИ СРЕЩУ НАТО И БЪЛГАРИЯ Е ЗА ВОЕНЕН СЪД...!!

1

Анонимен

преди 4 седмици

Няма какво да се мисли. Да е мислил слугинският премиер Главчев, когато е предлагал преди седмица.