86

Ушеф

преди 4 седмици

..........Ясно.............Закривай Милиционерската секта........Милиционерите са Организирана Престъпна Група. Биологичен Отпадъчен Материал.

85

Анонимен

преди 4 седмици

Кученто, което гушкаше Путин, като подарък от Борисов ни струва доста повече от едно пуделче, което се снима с пачки.

84

Анонимен

преди 4 седмици

Забрави се за Нотариуса, Еврото и Боковите далавери, които са в пъти по-мащабни от някакви недоказани канали за цигари, за които уж всички знаят години наред

83

Анонимен

преди 4 седмици

"Ментата". Последна инстанция, радвам се, че ни припомнихте за него, щото никой не би го потърсил целенасочено. Някакво гомно гнусно.

82

Анонимен

преди 4 седмици

Тоя ta]ak на снимката го бяха изловили в неправилно паркиране на жълтите павета, и отказа да си премести колата.. Живеем в свят, който възпитава примирение с всякакви уродливости. По-добре гледайте да се махнете от това гето, докато имате възможността.

81

akudдфгх

преди 4 седмици

важно е на края дпс и герб да не могат да Оправляват в никаква коалиция или сглопка......тава са партиите създали и доосъвършенствали обрачите от фирми да догат, какво всъщност са "обрачите от фирми" ??? това са фонд замеделие, НЗК. нап(ддс) . АЕЦ от тук се източват милиарди, а малките държавни институции са подарени на малките областни послушници на който им е позволено да развиват корупцията с цел на никой да не му пука какво става в главните министерства :)

80

Тези са убийци

преди 4 седмици

От МВР и ДАНС нищо не става, отрпки те масово работят за мутри с много пари и политически партии, убиват по поръчка всеки показан от Бойко Борисов!

79

Поръчкови убийци

преди 4 седмици

Пернишки Българи (банда) убиват хора в град Австрия Виена!

78

Какво прави

преди 4 седмици

този измамник Ментата на снимката, той ли е шафът на ДАНС ? Шарлатаните от "Магнитски" вече работят за имунитетът си ! Погнусявам се като чуя, че сме биле държава и още по-гнус ме хваща, че сме тоталната излагация на Левски, Ботев, Бенковски и т.н. ! Шмекери и измамници за които велики държави ни предупреждават ние ги избираме да ни управляват и им гласуваме имунитет за да ни довършат ! Не искам да казвам, че съм българин, това е срамно !

77

След Украйна

преди 4 седмици

Е ред на дупетатите за ваканция при Мохамед.

76

Фалшива мента

преди 4 седмици

И алкохол са за в канАЛА.

75

Дойде време за

преди 4 седмици

Отстрелване на всички против развитието на България и родното производство като Чаушеску.

74

тъпомер

преди 4 седмици

Та извод,разработвали този канал от 2022 г. ,но арестуват шеф на митница на 3 месеца,нарушили са няколко закона.Извод живеем в мафиотска държава,сициалянската ряпа да яде.Извод драскачите управляват държавата.Извод бегайте от тая държава,тук са останали пенсионери(те са нащи бащи и майки към тях с уважение) и чалга поколение неработещо и некадърно за нищо.

73

С,за тия знаеш

преди 4 седмици

А за влияние на Нотариуса в Прокуратурата не знаеш.

72

БАШ ТАРТОРА

преди 4 седмици

Бойко Рашков - Дамаджанов. Слава на БКП !

71

Анонимен

преди 4 седмици

Предизборната кампания на ГЕРБ и ДПС продължава с пълна сила

70

Анонимен

преди 4 седмици

Снимката е на стария-нов задкулисен шеф на ДАНС - Йордан Цонев. Пак в комбина с Шиши

69

Някой

преди 4 седмици

До ъ. Не. Показват истинския шеф.

68

Анонимен

преди 4 седмици

Хм, ако не бях изпълнен с доверие в журналиZъма на сайта, бих се обзаложил, че това на снимката е Данчо Ментата?!

67

ъ

преди 4 седмици

Това на снимката ли е шефът на ДАНС. Бих се заклел, че е Даньо Ментата. Гледай ти, каква прилика, да не са роднини нещо?