40

Написах си писмо

преди 4 седмици

Полицай предизвика катастрофа тази вечер на оживен булевард във Велико Търново. Дрегерът е отчел 1,84 промила алкохол в издишания въздух.Служителят на реда е задържан. Все още не е ясно дали той ще даде кръвна проба за анализ. Мъжът е бил с личния си автомобил, потвърдиха от ОДМВР в града. От интернет

39

Анонимен

преди 4 седмици

Могат към глобите да се прикрепят и снимки на ушевите как вземат кинти от дилърите за да си работят спокойно.

38

Дарк

преди 4 седмици

А няма ли да пращат и на получилите електронна рецепта статистика колко са починалите всеки месец.Да внимават хората и да не стареят.Да живей народната власт,която мисли за нас

37

Анонимен

преди 4 седмици

Не че нещо, но немалка част от загиналите са били преди да им се случи на тях самите те джигити!

36

напълно неваксиниран

преди 4 седмици

а да се вакснем що немаше ? нал който не се ваксне е носител на биологично оръжие, масов убиец и няма да оцелее ?

35

Анонимен

преди 4 седмици

Новата кампания "от умрял писмо" чупи ***. Бързи, ефективни ми жестоки наказания трябват, докато и последния слабоумник се научи какво и кое е позволено. Извършителите на тези престъпления - чувстващите се недосегаеми, агресивните ***, пияните и друсаните - не четат писъмца и не им дреме за тях. Само бой ги оправя.

34

Влади

преди 4 седмици

Идиотизъм! Напишете името на инициатора. Някоя българска Грета Тумберг, може би?

33

Чукча

преди 4 седмици

писател, не читател...Само ще хабят хартия.

32

Анонимен

преди 4 седмици

По- тежките нарушители в САЩ ги осъждат на посещение в моргата за да видят резултатите от неспазване на закона за движение по пътищата! А п- тежките случаи и полагат труд безплатно като санитари в спешната помощ! Докато тук не се въведат по- интензивни мерки няма да има резултат!

31

Ш Ифьор

преди 4 седмици

Как така са забравили и да сложат и "другарски съд" ? На другарския съд нарушителите на пътя ще бъдат изправени пред гражданите и ще бъдат публично поругани с : " Ти - льош!" " Ти - льош ! " Така ще знаят , че са лоши и отвергнати от оществото. Така са правили виетнамските комунисти , когато някой американец е изнасилил някое виетнамско момиче. Все пак , нали гледаме от Големия брат как се държи ?

30

От хората

преди 4 седмици

При толкова празни билбордове защо не им се поставят снимките и имената. Шофьорите ще се пазят от тях ,а и ще действа възпитателно.

29

Нетърпеливи

преди 4 седмици

И те ще ги четат на мига.

28

Анонимен

преди 4 седмици

Все пак, получаване на прикрепено писмо към фиш за глоба си е домашан тормоз! Законът е определил наказанието - глоба, толкоз! Писмото по същество е тормоз! Не съм шофьор, така че нямам нарушения! Като какви се присламчвате към фиш за глоба? Да не би "нарушение на пътя" да не е точно това, което пише в тълковния речник? А фиш за глоба да не се окаже писмо - уведомление, че поръчаният наркотик е пристигнал, например?

27

Идея

преди 4 седмици

много не могат и да четат ще трябва да им качите писмата в някоя платформа като тик так например

26

Анонимен

преди 4 седмици

Е кой е нарушител на пътя? Този който на прав участък от магистрала не спазва ограничение въведено със знак до 70 км/ч?

25

Анонимен

преди 4 седмици

Българина най го боли кога му бъркат в джоба, кога стои на течение и кога еват жена му. От писма се не плаши в смисъл... Чете ги

24

Анонимен

преди 4 седмици

Предлагам да се изпращат и снимки на труповете как ги вадят от смачканите коли. Подобни картинки слагат и на цигарите *** ефект май няма.

23

Анонимен

преди 4 седмици

Що не вземете да вкарвате дрогерите и пияниците в пандиза за поне 5-10г. и там да ги четат тия писма, това ще има по-голям ефект.

22

Сифилиско

преди 4 седмици

Когато пуснаха снимките по кутиите от цигари, в ТУ-София имаше няколко студента които ги колекционираха. Дори не пушеха, просто събираха кутийки за да направят колекция от снимките.Сега ще стане същото и с това начинание. Ще се появят хора, които да колекционират тея писма, а за да ги колекционират ще трябва да правят някакви минимални поне нарушения.

21

Анонимен

преди 4 седмици

Айде сега да си кажете кой ще получи парите за услугата ИИ /писма от близки на загинал/. Намерихте "оригинално" приложение на ИИ /така му викате/. Никой близък на загинал няма да напише писмо, защото това означава да преживее отново трагедията. Освен това, вече е писал и говорил пред съдии, други близки, а може би медии. Аман от кухи идеи, с които "да убивате времето до изборите".