14

Анонимен

преди 4 седмици

Да ядете дружно на Буци дъртите аша.ци- ще гласуваме пак за ГЕРБ!

13

До 11

преди 4 седмици

Радев, ако иска да бъде запомнен, като един истински президент, който беше избран с достатъчно мнозинство пряко от българите може спокойно да не издаде указ за Митов! Нищо и никой не може да го задължи да го направи!

12

Анонимен

преди 4 седмици

Боко и Главчев станаха за смях с подлизурството си. Президентът не трябва да се нарежда до тях дори с формална подкрепа. Защото, нали, само избори ще правят Боко и Главчев. Външен не им трябва даже.

11

Анонимен

преди 4 седмици

Тази червена къделя къде се обажда? Радев сам каза, че от него вече нищо не зависи и че Главчев си носи отговорността за служебния кабинет!

10

Адолфо

преди 4 седмици

Емиграция !България следва да се използва само като площадка за пътуване до Гърция лятото.Няма минало, няма настояще, няма бъдеще. У Бгстан всеки може да прави каквото си поиска, стига да е достатъчно нагъл и да си е платил на местния феодал.Черта !

9

Ха-ха

преди 4 седмици

Ама верно много неграмотници има в територията! И от кога парламента стана служебен? Вероятно писача е повлиян от великата поправка на антиюриста Иванов, че щом имаме парламент работещ по време на избори, то значи той е служебен, също като служебния кабинет. Ех, колко простота има по тази наша земя...

8

123

преди 4 седмици

До Анонимен Ти тоя "заробващ" договор чел ли си го? Или една жена каза? Много компетентни се извъдихте, а тази държава затъва все повече.

7

Обективен

преди 4 седмици

и защо да е криза?Досега като, че да сме цъфтели при назначаваните от президента кабинети ? А, сетих се, щом нямаме думата, значи е лошо!По-тъпо гнусно от комуниста не се е раждало !

6

Анонимен

преди 4 седмици

Да не би да съм изпуснала някоя и друга промяна? Откога имаме служебен парламент?

5

Анонимен

преди 4 седмици

ако радев беше понесъл отговорност заедно с гълъба му, заради заробващия 13 годишен договор с боташ, да си помисля, че конституционните промени са грешка, но те не понесоха отговорност и не заслужават да имат предишните си права!

4

РОДОПА и на суджук

преди 4 седмици

Грухти ли грухти мис пиги ! Няма какво да плюска , отрязаха ги от фуража , кастрираха нереза , сложиха ги в дъното на кочинката и вече навсяде и се привиждат кризи.

3

Аз пък

преди 4 седмици

като човек, не съм изненадан от неграмотността на журналиста, сложил това заглавие, и то в деня на конституцията. За първи път, о чудо, имаме служебен парламент.

2

123

преди 4 седмици

Така е Йотова, решението е единствено в ръцете на Радев!Нека да е ясно едно, няма правна нормa, която да задължи президента да приеме новия външен министър. Ако той има смелостта и каже НЕ, значи Митов не става външен, Радев не издава указ за новото назначение и толкоз. Тук думата е единствено на Радев, колкото и да са му орязани правомощията!

1

баба мара

преди 4 седмици

никои не е изненадан аз съм изненадана от тържествата които организирате завнука си