209

Анонимен

преди 4 седмици

За какво да го одобрява: не е завършил нито МО, нито МИО, и е от същото умствено ниво като ББ. Милиционерът пак се развъртя за доходни служби за любимите си Данаилчо, когото веднъж вече направи министър на МВнР, понеже знаел Инглиш, а не като Боце- илитерат, Петкова, Деси Атанасова, учила Право в Русе. Те, русенци и възпитаниците на ПИФ-ЮЗУ са каймака на българската правна мисъл, справка Деси Ат. и Пеевски. Пеевски дори е лауреат на списъка Магнитски.

208

Анонимен

преди 4 седмици

Тези които казват ама как така премиера не знаел за разследването, как така комисията за корупция последния момент били осведомени - ами не мислите, то се пази в тайна не случайно, събират се доказателства и тогава се вади или както според вас мутрата казваше "Ние ги хващаме вие ги пускате", е за тва.

207

възмутен

преди 4 седмици

цялата вина е на Контитуционния съд. Досега трябваше да се произнесе за Конституциолноста на новата Конституция. Съществува възможност при по-къно отхвърляне, всички закони приети от Парламента да бъзат отхвърлени, самият новоизбран парламент да стане незаконен. Това си е чиста Конституционна криза.

206

Алекс

преди 4 седмици

Да одобри.Нека Шарлатаните гребат с пълни шепи от собствената си глупост и бездарност.Изявен ГЕРБер на ключовия пост външен министър в служебното правителство.Про100то и Мравоядът знаят как да го направят.

205

Случаен минувач

преди 4 седмици

Отговорът е - не. Радев не одобрява Даниел Митов за външен министър.

204

гражданка

преди 4 седмици

До Това, което ме учуди- Ами стой си в Швейцария и си трайкай...Кво се обаждаш......."Цялата държава барабар с народа трябва да се рециклира или да се обнови с . . . мигранти! Да видим какво ще ни донесе този експеримент! Държавата не загива, тя бива погребвана вече! Не го ли разбрахте сънародници? Мен не ме бройте, аз съм вече в Швейцария и не мисля за сега да се..." аман от ваште глупости от чужбината

203

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен, к.200 Не ни харесва всичко, което Милиционерът от Банкя предлага, защото то не е измислено от човек, който може и предварително трябва да разсъждава преди да говори. Вчера медиите написаха дума по дума заканата на ББ към служебния премиер : Чуй ме и съобразявай какво ще правиш, иначе аз после ще те накарам да съобразяваш!` Това е заповед на господар към своя слуга! Чудя се как Главчев не тегли една дълга и дебела на всичко и всички и не си подаде същия ден оставката. Защото ББ

202

Анонимен

преди 4 седмици

Ристо, какво правихте тримата с Шиши Пеевски и ген.-лейтенанта от МВР, дето от 18 години е девоенизиран, но по време на предизборната агитация разнасят снимките му във военна форма по селата в Провинцията? С коя глава мислихте: с тая с перчема отгоре или с друг орган на тялото? Решихте да притиснете президента до стената, а се показахте колко сте несръчни, недомислещи и ви липсва сивото вещество,което отговаря за ума. Ами нямате го или сте го загубили на млади години.

201

Правда Стефанова

преди 4 седмици

Виждате ли какъв цирк буш става. Нека се учи тъпия народ, дето гласува за 50 гроша и по симпания, а не мисли с кратуната

200

vs

преди 4 седмици

Новият премиер определено е с иключително неприятна физиономия. Това на първо четене! Много рядко човек с такъв външен вид става за нещо! А относно с.лянина от Банкя - докато мърда, България няма да тръгне наникъде!!!

199

ГласувайтеЗаГерб

преди 4 седмици

Чиста случайност е искането за смяна на външния министър след моето изказване, заяви пред журналисти в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

198

Borisof

преди 4 седмици

"Когато гласувахме Конституцията си говорихме, че 10 години ще бъдем един блок ПП,ГЕРБ и ДСП и никой не се притесняваше от коя партия е", призна лидерът на ГЕРБ.

197

Анонимен

преди 4 седмици

Не ви харесва Митов а копейкаджии нещастни? Не ви харесва, защото ви бърка в здравето. Ще стане министър защо не ? Той е пригоден за тази длъжност

196

123

преди 4 седмици

Искам някой "умник", да каже ясно и категорично, може ли и има ли правото според поправките Радев и да не подпише указ за назначаването на Митов?

195

Анонимен

преди 4 седмици

Ще го одобри толкова колкото го одобри когато Борисов го предложи за посланик в Румъния преди няколко години. Радев е неприкрит рашист и не понася американския слуга Митов.

194

Анонимен

преди 4 седмици

Бойко Борисов предупреди, че ако Димитър Главчев не се съобрази с тази препоръка, "ще направи да се съобрази впоследствие".Това си направо закана нещо като мутренско. Никога повече ГЕРБ на власт .

193

Анонимен

преди 4 седмици

До Идеалист По-точно Конституция повлияна от ГЕРБ.

192

Идеалист

преди 4 седмици

До bbbКонституцията на Кокорчовците и на Шопара!

191

Анонимен

преди 4 седмици

Поне стана ясно, че Боко и Радев деестват екипно!!!!

190

bbb

преди 4 седмици

По новата Конституция президентът не одобрява нищо, той само издава указ за назначаване, не приписвайте на Радев задължгения, които той вече няма. Премиерът е този, който избира министрите и ги представя на президента за издаване на указ.