26

Руснак

преди 1 месец

Няма да ви спаси и Америка бъдете сигурни !!!

25

Нетаняху е умен

преди 1 месец

Той е много умен. Аз предполагам, че Израел ще нанесе изпреварващ и обезоръжаващ удар по силозите с иранските ракети и по военните летища и самолети на Иран. Иранците после ще останат по бели га-щи. Няма да има с какво да отговорят на израелския удар. И отново евреите ще бъдат горе, а иранците и арабите долу в краката им.

24

Израел

преди 1 месец

е стожер на Мир и Демокрация в региона. Божи Гроб също е там и вси християни - без червените идиomи - трябва да подкрепяме Израел в стремежите му да унищожи световния тероризъм. Мачкай, Израел! Шалом

23

Анонимен

преди 1 месец

Как без причина бре, няма палестинец измрял без причина.

22

Анонимен

преди 1 месец

Ти си, който застрашаваш световния мир. Нещо много си се взел насериозно, щом призоваваш световната общественост, като че ли си годподаря на света. Мизерната ти държавичка по-добре да си трайка, а да не се зъби на десетократно и стократно по-големи държави.

21

Анонимен

преди 1 месец

"Ами то е ясно, още ирански генерали ще се преселят във вечните ловни полета. Ще стане армия на ефрейторите." - а ти вечно ли ще живееш?

20

Бай Шиле

преди 1 месец

Ами то е ясно, още ирански генерали ще се преселят във вечните ловни полета. Ще стане армия на ефрейторите.

19

Анонимен

преди 1 месец

"Руслямистите така се радваха и, когато Хамас избива ше невинни" - Т.е. според теб евреите които избиваха без причина невинни жени и деца са невинни? Така ли? Болен здрав носи?

18

Анонимен

преди 1 месец

Какъв отговор? Нали това което Иран правят е отговор? Т.е. сега искат отговор на отговора, а не отговор на атака!

17

Анонимен

преди 1 месец

Безумието не може да се осъществи умно , целият Свят е в пламъците на войни разпалвани от безумци , които трябвало да го извършват умно . За преговори никой не говори , за мир никой не работи умно .

16

Емир Кустурица

преди 1 месец

Какво като се покръстих през 2015та? Немайня е много хубаво християнски име, почти украинско. Какво съм виновен, че седмокласничките АмлА, *** и ЗелмА не можаха да ме придружат в Москва? Поне ги поканих. Защо лъжете, че съм окрал филмовата продукция с 30000 евро за бензин, като бяха само 26225, сатанисти евроатланти такивата!

15

Сър Пичук

преди 1 месец

Руслямистите така се радваха и, когато Хамас избива ше невинни, а после рева. Сега ще е същото. Иран ще остане без доста енергийни структури скоро

14

Зозо

преди 1 месец

Да припомня: Повечето умопомрачени копейкаджии са турчеещи се помаци, бивши военни, милиционери от ДС и дръти комунисти :)))))))))))))))))))))))))))

13

Анонимен

преди 1 месец

До 14 АнонименВеднага софииски надрусанигендари са ти маркирали минуси

12

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Да оставим нънтънаху да избие , който си реши , нали е евреин. Позволено е

11

Анонимен

преди 1 месец

До 12 АнонименТи четеш май доста евроатлантически пропагандни глупости

10

Мизулина К.: Какой п

преди 1 месец

уть да хващаме теперь ние с Кабаевой Алинкой?

9

Анонимен

преди 1 месец

До БЪРЗО ЗАБРАВИХМЕДоста глупости четеш - нападението беше срещу терористична клетка и не беше в посолството както твърди Иран, а в сграда, която според тях е част от посолството. Също ударът беше разрешен.

8

Кабаева А.

преди 1 месец

Какво съм виновна, че Митя Медведев говори развален китайски с украински акцент, че Светланочка погрозня и Митяга наш предпочита сучку Алду, виж ги ти! Нали го отсвирих от швейцърските осмокласнички.ру, амма ха!

7

БЪРЗО ЗАБРАВИХМЕ

преди 1 месец

Иранският отговор беше на израелската атака. Израел нападнаха дипломатическо представителство. ИЗРАЕЛСКАТА агресия застрашава световния мир.