33

Димитрова

преди 4 седмици

До 21 векПътувала съм с тази мотриса - скърца, клатушка се не се знае кога ще закъса.А мръсотия и издънени седалки.Чак ми идеше да я заснимам и да пратя по телевизиите.Да видят как комфортно пътуват българите.

32

Анонимен

преди 4 седмици

хубаво по-скъпи ,ама трябва да са и по-чисти и луксозни !!!Д,ВиБ !!!

31

.....

преди 4 седмици

Ползвах наскоро преди 2 мес. БДЖ от Ст.Загора до Пловдив с новите мотриси общите седалки не купетата,ами беше чисто и топло.Цена в една посока 5-6 лв. пътничеки не бърз влак без пари какво искате повече!

30

.....

преди 4 седмици

То голямо поскъпване с 2 лв. на 10 лв. билет,какво е едно нищо спрямо другите неща!Там поне може да седнеш да четеш книга или телефона си и тоалетни има!БДЖ транспорта е най-евтин и безопасен.А не да тръгнеш по скапаната магистрала Тракия и да не знаеш ще се прибереш ли ,защото е пълно с катастрофи!То и с автобусите е опасно вече,я заспал шофъор,я нещо нередно по автобуса ще има!Ще се вдигнат билетите Вие какво искате без пари ли,нали има разходи по поддръжка,заплати,ток и т.н.

29

1

преди 4 седмици

И без това за последните 20 години не съм ползвал БДЖ и ще продължа да не го ползвам.

28

София - Варна

преди 4 седмици

София - Варна със самолет е 120-150 лева билета, зависи от деня и часа и просто няма смисъл да се друсате 10 часа с БДЖ, ако поскъпват още билетите

27

Анонимен

преди 4 седмици

До Гошо, написаното ти е да има частни компании. Не да държат БДЖ! Научете се да четете с разбиране. Никой не е длъжен да ви гледа неграмотните писания!

26

Правопис и граматика

преди 4 седмици

Причината се все по-големите разходи на националния железопътен превозвач. . . . Цитат! Щом за Митко-то е наред, защото всичко друго е било поскъпнало, какво да очакваш от такава желязна логика на лоботомирани амеби? Цените растат, защото и другите растели! Интересно това Митко какво работи с такъв остър ум? Просто ме е яд на такива простички едноклетъчни без капка ум и зачатък на мислене! Какво се променя за да се обослови едно поскъпване? Това като първо, всичко друго след това!

25

Хахахахахахахахахаха

преди 4 седмици

До Гошо, няма за теб, който никога не си пътувал с влак във Франция или Испания. Такива имате право да мълчите :)

24

Анонимен

преди 4 седмици

А качеството на обслужване ше се увеличи ли драстично? Ще смърди ли на крака във вагоните, ше чакаме ли с часове закъснели влакове? За това нищо не пишете..

23

Гошо

преди 4 седмици

До Анонимен24...Влак София -Бургас ,няма как да пристигне нито за 2, нито за 3 часа ,та ако ще 10 частни компании да държат БДЖто

22

Я па ти..

преди 4 седмици

До Анонимен 20 Увеличението е драстично при прегледите на МПС 100-110 %. При БДЖ 20 % са съвсем приемливо.

21

Чичо Манчо

преди 4 седмици

Билетите не са скъпи. Обяснено е защо поскъпват. Купуват се и нови влакове.Но да видим защо техническите прегледи на МПС поскъпват с повече от 100 % .Къде отиват порите?

20

Анонимен

преди 4 седмици

БДЖ е комунистическо предприятие и толкова. Оставете ги да се давят в собствената си мизерия. Пуснете най-накрая частни компании и всичко ще си се нареди. Пазарът се регулира бързо и напълно оправдано. Ще има и за бедни и за богати. Ако влакът Бургас-София пристига за 2 часа и 100 лв. ще платя. Който иска онзи стой да се клатушка 6 часа. Но това изкуствено да се държи такова пропаднало предприятие като БДЖ си е престъпление. Същото е с БГ Пощи!

19

кафе сан-суси

преди 4 седмици

аааааа те пътниците никой няма и да ги пита.не само ще го приемат,но и ще го поемат тихомълком.даже няма и да се чуе.както със парно,ток,вода и всичко останало.на кой ще се оплачеш? на арменския поп ли?трайкаш си както до сега,и гледаш да не настъпиш някоя мотика наоколо.

18

Тобо Нотариуса

преди 4 седмици

Смешния бг лев се обезценява понеже ГанYO е много умен.

17

Анонимен

преди 4 седмици

Дано са оповръщани повече от преди заради по-високите ви заплати!!

16

Анонимен

преди 4 седмици

Пътниците го приемат с благодарност за грижите на Партията и нейния Вожд и Учител.Все пак 80% от българите са ....

15

Анонимен

преди 4 седмици

За последните 30 години съм се качвал 2 пъти на Боже Докарай ме Жив и станах 1 000 пъти пишман! С колело ще пътувам, ама няма да ви стъпя. И с колело, и с ел. колело, и пеш, и с ел. кола. Незнам, колко хиляди пъти ми е по-евтино, дори с колата, защото не мога да смятам до толкова. Не съм програмист, нормален съм си. За време, климатик, комфорт, липса на потни селяци и т.н... няма смисъл...

14

21 век

преди 4 седмици

Царева ливада - Габрово ДО КОГА С ТАЯ ДЪРТА И УМИРИСАНА МОТРИСА и със средна скорост 40 км/ч за участъка!?