30

Анонимен

преди 4 седмици

На 14 април 2024 г. към Израел полетяха 185 дрона, 36 крилати и 110 балистични ракети. Йорданското и израелското ПВО и военни от Израел, САЩ, Англия и Франция ги унищожиха. Изкуственият Интелект остави само 3 ракети да паднат в Израел в пустинята. Отломка нарани 7годишно бедуинче, спасено е. Пострадаха и недисциплинирани, наблюдавали ефекта на Железен Купол и Прашката на Давид ! Израелски системи Стрела 2 и 3 унищожаваха ирански балистични ракети извън земната атмосфера.

29

Анонимен

преди 4 седмици

ако света успее да озапти ЦРУ и върхущката на САЩ всички държави ще живеят по-добре и системата за сигурност по света ще се рестартира и ще стане по-сигурна и справедлива. зад океана идват всички войни , политически далавери и корупция.

28

Олимпий Панов

преди 4 седмици

Украйнците сами са си виновни и сами трябва да се оправят,а не да чакат че някой ще им свърши работа,а те ще си развяват гъската из Европа нагло племе-просяцко.Видя ли експерт в bloomberg tv-всичко е ясно!

27

И

преди 4 седмици

тоя явно е от тия, дето и за импотентността си обвиняват Путин!

26

Говежди надежди

преди 4 седмици

Поредно платено НПО фърлЯ боб и гадае мрачно бъдеще... Такива у нас с лопата да ги ринеш!

25

Интересно

преди 4 седмици

Брей, то всичко в България било "цветя и рози", а пък ние да не знаеме! На този "специалист" кое НПО му плаща хонорарите?

24

Сата НАТО

преди 4 седмици

Всъщност, петрола пада, защото всички видяха, че Иран е кръгла нула. Това им беше и за хоп и за троп. Повече ирански генерали няма да се мотаят свободно и да се наговарят с терористи, защото Израел ще ги затрива без изобщо да се замисля за последствия.

23

Фашага

преди 4 седмици

Тоя икономически смислов даже е отворил дума и за ТСВ. Браво, верваме му!

22

какво разхищение !

преди 4 седмици

На 14 април 2024 г. от Йемен и от Иран изпратиха за Израел 185 дрона, 36 крилати и 110 балистични ракети. Йорданско ПВО и израелски самолети ги унищожаваха над Йордания. САЩ, Англия и Франция също ги унищожаваха. Изкуственият Интелект остави само 3 ракети да паднат в Израел в пустинни безопасни терени. Отломка от унищожен дрон нарани 7годишно бедуинче, спасено е. От отломки пострадаха и неукрили се недисциплинирани, фотографиращи как Железен Купол и Щитът на Давид унищожават всичко.

21

Христо Христов

преди 4 седмици

Че на кого му пука за Украйна?

20

Експертен Съвет

преди 4 седмици

"Тоест, когато има видима ескалация на световните бойни полета, трябва да знаем, че лихвите ще бъдат ниски, а паричната политика ще бъде охлабена" - Браво! Така ви искам ! Постоянно ниски лихви , че да теглим от банките кредити както правят в цял свят.

19

Анонимен

преди 4 седмици

Средната възраст в България е над 43 години. Има 2 милиона пенсионери и гейпаради. Масово измират хора от "демократични" глупости, вчера вадиха сачма от главата на дете. Изправяли сме си гръбнака ....

18

Анонимен

преди 4 седмици

17 ти малоуменнн ли си или надрусан?

17

82-ОДШБр

преди 4 седмици

Някой пита за Марчето Захарова. Говори се,че след като заплаши колективния Запад със съд,и то десетилетия на съдебни процеси;)))),защото Запада ще харчим 3 милиарда евра от лихви по суверенните руски замразени активи за снаряди на ВСУ,вовачка си е испуснал нервите(одговорил е реципрочно),и хвърлил Марчето в изтрезвител...още е пияна и спи...

16

Анонимен

преди 4 седмици

Този трябва да ходи на съд. България била облагодетелствена от това че имало демографска криза. Тоест този открито по медиите говори че геноцида за пари и мародерството е нещо положително. Тоест трябва да го заколя на улицата и да му взема парите, няма човек, няма проблем. После ще ги похарча в чуждите търговски вериги и чуждите банки ще ги изнесат навън. Точно това се случва вече 34 години. И на такива като този им харесва. И няма кой да ги осъди. А "медиите" ги канят, защото са чужди и те.

15

82-ОДШБр

преди 4 седмици

Избавил се човека от кметското бреме,и къде!? В Дубай,с любимите! Няма слаба рака,или,в Дубай по царско поръчение,или напуска,така да се каже кораба,а вовачка е зает,и неможе да се одаде на хобито-да трови човечета на планетата по сценарии(по план)

14

Анонимен

преди 4 седмици

"Този конфликт за щастие е далеч от нас и ако не прерасне в Трета световна война.." Мисироци никак не е далеч. Мигрантите са в центъра на София около вас. А трета световна отдавна почна даже троловете и статиити ви са гьобелсови.

13

Кравар Евроатлантик

преди 4 седмици

Кметът на наводнения руския град Орск си е купил апартамент в Дубай за почти половин милион долара. Четири месеца преди това семейството му се преместило в Дубай, а синът му напуснал Росия още през 2022 година, в началото на мобилизациите.

12

Afuera

преди 4 седмици

Тия близкоизточните вършеят и се талашат един друг, множат се с рекордни темпове, половината тънат в пари, другите в мизерия и накрая като се пробие някъде тоя балон и юруш към Европа, който както може. Не стига, че и горивото ми е скъпо заради на тия авантюрите. А тука лумпенитета търси конспирации и тайни причини за да стават тия неща вместо просто да приеме, че черното си е черно и няма как да стане бяло.

11

Анонимен

преди 4 седмици

За 6 месеца война в Газа Израел не успя да постигне нито една победа.