43

Бай Боеб

преди 4 седмици

За Борел мазен гаден н е г ъ р с к и ***.

42

прогресивноОГЛУПЯХМЕ

преди 4 седмици

СЛЕД 130 ГОДИНИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ПРОДУХВАНЕ НА ЧЕРЕПИТЕ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ДЯДО БЛАГОЕВ, ВЯРВАТЕ ЛИ, ЧЕ НЕЩО Е ОСТАНАЛО ВЪТРЕ ? ЧОВЕК ЖИВЕЕ ДОБРЕ, КОГАТО Е ОГЛУШАЛ ЗА ВСЯКАКВА ПРОПАГАНДА, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ИДВА ОТ ИЗТОК, ОТ ЗАПАД, ОТ СЕВЕР ИЛИ ЮГ, ОТ ГОРЕ, ИЛИ ОТ ДОЛУ, ОТ РОДНИНИ ИЛИ НЕПОЗНАТИ ! СЛУШАЙТЕ СИ СЪРЦЕТО, СЛУШАЙТЕ СИ ВЪТРЕШНИЯ ГЛАС, ИЛИ ИНСТИНКТА, ИЛИ БОГ ЙЕХОВА, ИЛИ НЕЩО КОЕТО ИДВА ОТ МАЙКАТА ПРИРОДА ! ЗАЩОТО МЕДИИТЕ, КНИГИТЕ, УЧИЛИЩАТА, УНИВЕРСИТЕТИТЕ, БИЗНЕСИТЕ, ВСИЧКО Е ПРОПАГАНДА !

41

християнин

преди 4 седмици

Дотегна ми от тези араби-мюсюлмани.Вечно създават проблеми на нормалното човечество.Преди 2 мес. един мелес -полуарабин,в едно предаване направо го каза:"Оставете ги арабите сами на себе си,и след 2-3 г. ще видите какво ще стане.Ще започнат сами да се бият и избиват."Полухора.

40

Анонимен

преди 4 седмици

Крайно време е САЩ и ЕС да спрат да се месят в Близкия изток. Изтегляме се от там, затваряме си границите за неминуемо прииждащите тълпи от навлеци, инвестираме във Венецуела за петрола и след 15г ще има траен мир в Близкия изток... и 1/5 от населението след като се изтрепят. Както в Европа има траен мир (*** на североизток не ги броим те са безмозъчни и от двете страни) след като бихме 2 световни за да разрешим границите. Оставете арабите да си разрешат проблемите вместо все да се месим!

39

Анонимен

преди 4 седмици

Тия южняците португалските ***..д. Си марионетки са най долните навремето имаше такъв плазмодий хавиер солана

38

Анонимен

преди 1 месец

На ръба е, да, от части и заради вашето двуличие. Нямаше международни санкции и оръжейно ембарго върху Израел заради това, което извършиха в Газа. Вече няма справедливост и ред в света и нищо чудно, че конфликтите се увеличават. Няма как да очаквате светът да прислугва на Запада постоянно. Този свят се разпадна окончателно през 2022 г.

37

Анонимен

преди 1 месец

Скачай у трапа дърт м.искин :)))

36

Анонимен

преди 1 месец

Оказва се, че без "съюзниците" Израел не е можел да отблъсне атаката на Иран. При тая новина Жозеп се е паникьосал.

35

Сатанаил

преди 1 месец

Грешка бритчед САЩ право в катрана

34

Пешо

преди 1 месец

Северна Корея може, а Иран не може! Ай сега. Да не забравяме, че Израел нападна и уби ирански генерали на Иранска територия, каквато се водят посолствата според международното право.

33

Анонимен

преди 1 месец

ТО ЕС НЕЕЕ СКАЧАЙ БАРЕЛЧО У ПРОПАСТА И ПРАВО У АДА ТАМ ТИЕ МЯСТОТО

32

Рейгън

преди 1 месец

Когато счупите главата на змията - русия, всичко ще се оправи!

31

Горящ Абрамс

преди 1 месец

В интерес на всички е, Иран да е ядрена сила. Това е единствения начин да се гарантира, че САЩ и Израел няма да предизвикат война там.

30

Ееее

преди 1 месец

Бегай ве дедоооо, бегай от тука ве

29

ИВАН

преди 1 месец

ДАЙТЕ ПВО НА ЗЕЛЕНИЯ, ЧЕ РЕВЕ

28

Анонимен

преди 1 месец

Ако иран беще ядрена сила - досега щеше да е унищожила Израел. Тоест не мислят особено много. И не желаят да мислят. Разчитат на сила и на религия за промиване на мозъци от рождението още.

27

Анонимен

преди 1 месец

Нападението над иранското посолство също беше Отговор на атаката на Хамас в Израел, атака подкрепена от Иран де факто.

26

Анонимен

преди 1 месец

Призовавам Жените и Майките по света да видят как живеят жените в Иран и да си направят логичния избор на чия страна да бъдат те и синовете им!!! Мислете!!!

25

баба мара

преди 1 месец

кои уби иранския генерал сюлеимани и ядрения физик някои каза ли нещо

24

Анонимен

преди 1 месец

С вашата политика до там го докарахте