27

Така е ..

преди 4 седмици

До Димитров 27 Съд до 2-3 години и спиране на автомобила ,ако е собственост е повече от достатъчно. Автомобила няма вина , и е глупост да го арестуват и продават. Частната собственост е неприкосновена. НС нарушава Конституцията.

26

Димитров

преди 4 седмици

Може да не е правилно формулиран този закон , но е единственото средство, което може да спре /до някъде!/ пияниците - убийци по пътищата! До кога ще се търят подобни престъпления !

25

Не взимайте колите

преди 4 седмици

...НЕКА ПО УЛИЦИТЕ СЕ ЛЕЕ БЪЛГАРСКА КРЪВ!!!

24

Анонимен

преди 4 седмици

Където и да бръкнеш в глупостите на ПП и ДБ все мирише!

23

Анонимен

преди 4 седмици

Сега какво излиза, че ако карам пиян чужд автомобил и ме хванат имам голям бонус, само ще плащам без да ми отнемат автомобила. Така ли да се разбира? и какви ще са последствията от това? Масово кражба на автомобили - и за МВР ще има работа и за адвокатите с още по пълни джобове.

22

Алекс

преди 4 седмици

До До Алекс Важно е чия е идеята.Този закон беше предложен от ПП/ДБ.Повечето депутати не знаят за какво гласуват.Лидерът казва как да се гласува и депутатите натискат съответното копче.

21

Анонимен

преди 4 седмици

Всички законови промени, въведени от Партия Пудел трябва да бъдат отменени!

20

НИЩО ВИ НЕМА, БЕ....

преди 4 седмици

Нека ви избиват по улиците пияни и дрогирани шофьори, та да се свършат по- бързо слабо умниците....

19

не им взимайте

преди 4 седмици

колите.Давайте по още една , за да се блъскат повече.Тук си е gta 5 сървър, не държава.

18

Така,де

преди 4 седмици

Дайте на Дебора ,която по обяд кара с 2 промила алкохол(по кръвна проба),още един автомобил.А не да и отнемате .

17

До Алекс

преди 4 седмици

Законите се гласуват от НС.ПП-ДБ имат 65 депутати и не могат да гласуват нито един закон сами.Но ти без ПП явно не можеш.

16

Алекс

преди 4 седмици

Законовите провали на ПП/ДБ край нямат.Сътвориха такова тресавище,че ще мине доста време докато се разгребе.

15

Емигрант

преди 4 седмици

Ако отпадне изземването на автомобил за употреба на наркотици и алкохол на този неразумен народ значи му разрешават да убива на пътя,ако беше българинът нормален и рзсъдлив човек е разбираемо,но той нито умее да разсъждава правилно нито прави опити за това ! Дрогиран уби М.Цветков какво стана,а съучастникът му лекето на Мозъка съдиха ли го за съучастничество,дори не се опитаха да докажат присъствието му,за българинът са нужни най-строгите закони, докато се научи да не се държи като пRимат !

14

Анонимен

преди 4 седмици

Адвокат Буенова си е продала душата на дявола!

13

баба мара

преди 4 седмици

да се вземе книжката на пияния но не и колата маиката с какво ще кара децата наградина или на училище аз съм категорично против

12

Издънкова

преди 4 седмици

За корупция най много да те уволнят от работа или условно и няма конфискация на имуществото!За педофилия услови присъди, но за каране на кола закони да искаш високи глоби конфискации затвор !В промяната на конституцията на демократична основа е че частната собственост е неприкосновена.В парламента влизат клоуни артисти музиканти или хора не докосвали се до наказателния кодекс гласуват закони!

11

Анонимен

преди 4 седмици

Докато не разрешат на КАТ да нанася побой с палки на мястото на нарушението, нищо няма да постигнат. Бой е нужен.

10

Анонимен

преди 4 седмици

За всяко нарушение ли вече ще се отнема автомобила в полза на държавата? Например за неправилно паркиране могат да го вдигнат и да го отнемат, така ли?

9

Анонимен

преди 4 седмици

Уф, просто да узаконят карането пиян и дрогиран и да направят една лента само за такива шофьори, подобно на бус лентата, така че да не се пречкат на другите, и да им искат 10 пъти по-високи застраховки и данъци. То се е видяло, че в тая държава всичко е позволено, но поне нека да е регламентирано по някакъв начин.

8

Но е

преди 4 седмици

Конституционно да караш пиян и дрогиран?