138

Анонимен

преди 4 седмици

къщата на дъщеря ми в DE преди 6 г 550 000 евро ,сега 1 100 000 евро

137

Х

преди 1 месец

Нормално е да се вдигнат цените, особено в София. Вече се превърна в хубава европейска столица, няма как цените да са все ниски.

136

Таван на цените

преди 1 месец

И точка

135

Анонимен

преди 1 месец

Цитат: "Месечната вноска по кредитите в по-големите градове в повечето случаи, когато се сравнява с наем, е същата или по-ниска." ... То си е така от край време, само дето към 80% от сумите по сделките са в налични, без кредит.

134

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен В Банско текоха акита, защото там е дирекцията на МОСВ.

133

До 131

преди 1 месец

Почти всички ипотечни кредити вече са със застраховка живот. Точно, за да не наследят наследниците задължения и да им вземат имота.

132

Възмутен

преди 1 месец

Ново строителство-в повечето случаи грозна архитектура, като пирамиди с пет подпокривни етажа, малки стаи, ниски етажи, съмнително като надеждност строителство от нароили се строителни фирми, никаква инфраструктура и т.н. Как тогава 1 м2 да струва 3000 евро. Чиста спекула и картел.

131

Рали

преди 1 месец

При положение, че сме и първи по намаляване на населението, нещо е мога да си го обесня?!

130

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен, нз как е в Елена, но в Банско скоро текоха акита по улиците. Така, че мерси, предпочитам Изток.

129

Анонимен

преди 1 месец

Лудост е 3000-4000 евро за коптор в престижния ж.к. Изток, на който единственото престижно е, че някога там са живели писатели и е близо до Борисовата градина.За тези пари съвсем сериозно човек може да си купи имот в чужбина, а в град Елена сигурно два-три имота. Дори в Банско са доста достъпни цените.

128

Анонимен

преди 1 месец

Никога няма да можем да си позвилим ново жилище. Поне повечето Българи няма да можем. Ще чакаме да умрат пенсионерите и МОЖЕ би след 20г като останем 4 млн и да има някакво нормализиране, но се съмнявам. Тогава ще кажат, че старите сгради са за бутане и ще ги бутнат сите и ПАК ще гризнем дървото. Ако се спука балона, ще сринат икономиката НАРОЧНО за да не можем да си купим имоти. Щото ако ти е сигурен подслона и имаш хляб почваш да внимаваш какво правят ония 240 хрантутника, а те от това се боят

127

пияница мистик

преди 1 месец

До Х === Проблемът с ипотечните кредити е следния. Колкото и стабилна и добре платена работа да имаш, никой не е застрахован от превратностите на съдбата. А представи си, че се разболееш от рaк и умреш. Какво става? Банката ти взима имота, ако щеш и 10 години да си го плащал и да си го платил на 1/3. Затова като мен. Само 100% кеш. Ако нямаш парите в брой, не купувай!

126

пияница мистик

преди 1 месец

До Шпек Салам Народен === Абсолютно си прав. Тук в широкия център на София квадрата е 1500-2000 евро, най-скъпото място в България - докторската градина е по 5000-6000 евро квадрата. ВБерлин в центъра четох че е 50 000 евро квадрата :))) Ама тук някой дрогаре чакат някакъв балон вече над 30 години да се спука. Не че имат пари де :)))

125

Бай Онзи

преди 1 месец

Скоро ще започне голямата веселба. Да му мислят купувачите от последните години. Много неприятности ще им се изсипят на главата, за съжаление. Това са млади хора, които са се заробили до живот в оковите на ипотечните кредити. Много жалко за тях. Имали са лошия късмет да са били прекалено млади и да не помнят събитията с имотите в годините от 2005 до 2015г.

124

Шпек Салам Народен

преди 1 месец

Логично.Имаш свободни пари-влагаш ги.Балон-малон,купи си в Рим или Париж...или Прага ,ако можеш.Ама не можеш.За тези пари тук или в Сърбия или РС Македония.Но дори и там е по-скъпо.

123

Анонимен

преди 1 месец

До Какви новоизбрани-а ти демократе същий, къде беше по това време! Излез отпред и поведи демократичната общност в борбата срещу комунизма! Нареди се до Костов, Борисов, Пеевски, Плевнелиев, Стоянов и още хилядите знайни и незнайни борци срещу комунистите! Да бъде новия ред, установен от такива като теб!

122

Анонимен

преди 1 месец

Най- накрая в нещо да сме в челото! Браво! Значи сме едни от най-богатите в Европа!

121

Анонимен

преди 1 месец

абсурд, още има заплатки по 1-2к

120

До 122

преди 1 месец

122,и ти ли от село пишеш, по цел ден

119

Йо

преди 1 месец

Нормално е да поскъпват жилищата в големите градове. София, Пловдив, Варна предлагат доста на жителите си. Има много работа и все по-добре се устройват нещата. В София е комуникативно с метрото, буквално за 30-40 минути се минават големи разстояния. В центъра на София има всичко. Пловдив също много е дръпнал. Не знам какво очаквате? Жилища и наеми на "държавни" цени ли? Просто трябва да се работи, не е толкова трудно, ако си кадърен и имаш какво да предложиш. Ако не си, стоиш на село и пишеш тук