31

Анонимен

преди 1 месец

До 30 : правих темплейти за wordpress. За три години имам над милион продадени, между 20 и 100 долара всяка. Сега си чопля по мои си проекти, ей така да си запълвам времето. Никой народ не съм ограбил, всичките ми пари са изкарани с честен труд и данъците платени до стотинка.

30

да 29-ти Е, айде

преди 1 месец

сега и таз добра. Точно пък велики фактори като теб какво правят тука в днесбг едва ли ще получим отговор на този философски въпрос. Определено си се пенсионирал преди 40, но силно ме съмнява ти да си изкарал парите. Освен ако парите ти не са изкарани от 200-300 ратаи на минималка (за да пестиш от осигуровки). Но както казах ме съмнява, нещо не ми мирише на компетенция около теб.

29

Анонимен

преди 1 месец

До 25 : Твоята вяра не ми е нужна, благодаря. Всъщност на никой не е. Ти не си фактор.

28

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 26 и 27 : Така ли ще постигнете равенството, вместо вие да се развивате да бъркате в джоба на другите? Хехе, опитайте, предвидил съм и тоя вариант. Нито стотинка за вас, защото така нямата стимул да си мръднете и пръста. Заминавайте на работа, мързеливци!

27

Анонимен

преди 1 месец

Ти си спрял да работиш, затова трябва да ти вземем парите, които си натрупал, за да изкараш отново милиони, защото си много способен и не се нуждаеш от тези натрупани и излишни пари.

26

Анонимен

преди 1 месец

Ще ти запука, когато те обложим с европейски 50-60 процента данък, за да върнеш на обществото взетите от него пари.

25

да 24-ти

преди 1 месец

Силно ме съмнява, но щом казваш - вервам ти! :D

24

Анонимен

преди 1 месец

До 23 : Изобщо не ми пука за мирогледа ти, нито кой е на власт. Пенсионирал съм се преди 40 с няколко милиона зад гърба, които ми носят достатъчно пасивен доход за да не ме интересува. И преди да си казал нещо - 90% от тях са във финансови инструменти извън България.

23

да 22 Нищо, нали

преди 1 месец

затова си ти тука, да разширяваш мирогледи? Ама 5 човека или 200, това не прави "всички". От моя гледна точка ти си тоя с тесния мироглед, дори не подозираш до къде стига мафията. Само виж кои са ти в парламента, от там насетне коментара е излишен.

22

Анонимен

преди 1 месец

До 21 : трябва да поработиш по въпроса за четене с разбиране. В коментар 20 е казано "тук, в България". Нещо да кажеш за Дронамикс, или Нексо? Или ICD soft, който има 5 милиона клиента по целият свят, които му снасят по $5 на месец всеки? Още имена мога да изброя, просто ти е тесен мирогледа.

21

17 и 20, вие в

преди 1 месец

коя държава живеете? Май не говорим за България.

20

Анонимен

преди 1 месец

До 14 : познавам хора тук, в България, които могат да купят Пеевски и обкръжението му с джобни пари. Правят стотици милиони годишно, но просто не се афишират. Живеят скромно, без скъпи изцеки като самолети и лимузини. Само глyпaцитe се бият в гърдите колко пари имат и се дуят.

19

бл.134 в Zап. парк

преди 1 месец

Слава на Америка.На ви грип , на ви война

18

Анонимен

преди 1 месец

Не може да има равенство в доходите, когато няма равенство в хората, каквото и да твърдят. Едните са по-добри от другите, и изкарват повече. Няма да приема че съм равен с продавачката в магазина, шофьора на баничарката или бачкатора в склада. Те са взели своите погрешни решения и сами са си избрали пътя, и аз не се чувствам виновен за това.

17

Анонимен

преди 1 месец

До 14 : Вече не. Останаха няколко изкопаеми от прехода, но основната част от капитала е в ръцете на млади и интелигентни хора, които направиха милиони от иновации, интернет и технологии - нещо за което старите мутри си нямат идея, и именно по тази причина не успяха да разберат и ги смачкат в зародиш.

16

Анонимен

преди 1 месец

България има остра нужда от лява политика, но за съжаление единствената парламентарно представен уж лява партия БСП, не става за нищо.

15

Христо Христов

преди 1 месец

Това е либерализмът за който гласуват 60% от страните.

14

до 12-ти Странно,

преди 1 месец

у нас, в България най-богатите са доста посредствени хора. Сигурен ли си, че не става въпрос за обратна логика?

13

До 9

преди 1 месец

Нищо подобно, в САЩ където е див капитализъм и там се чудят как да се справят със свръх богатите.

12

Анонимен

преди 1 месец

До 1: докато мисленето ти е на ниво "мусака" ще си стоиш беден. И то заслужено! Богатството не е за хора с нисък интелект.