100

Reagan

преди 1 месец

До Глупости са това Не леж на тая кълка - ще се схванеш :)

99

Анонимен

преди 1 месец

Само Израел има право да убива!Само Израел има права!ЗАЩО??

98

Историк

преди 1 месец

Преди векове юдеите са създали Исляма за въоръжена борба срещу християните.

97

111

преди 1 месец

До Глупости са това: Да, глупости са това което пишеш ти. Щатите също имат хиперзвуково оръжие, може би малко изостават от другите, но не знаеме колко бързо могат да наваксат ако се наложи. Освен това, въпросното оръжие още не се доказало като "решаващо" - руснаците в Украйна например, още буксуват.

96

Глупости са това

преди 1 месец

До 111: И Русия и Китай вече имат хиперзвукови тактически ракети. А САЩ още не. Ако Русия или Китай реши тайно да продаде на някого тази технология как мислиш, на кого ще реши да продава? На САЩ или на Иран?

95

111

преди 1 месец

До Светът се променя97:Да, светът се променя. Какво например ще се получи ако учените създадат *** и я присадят в гениталната област на дядо ти ? Пениса на съседа ще минава през "купола" на дядо ти като през вестник, дядо ти който е твоя баба, щото светът се променя и ... нататък не знам, не съм пророк - ще поживеем, ще видим.

94

Анонимен

преди 1 месец

По времето на шаха Иран е нормална държава, сега е пълна с тарaмбуки.

93

Светът се променя

преди 1 месец

Да, Израел с помощта на САЩ отрази тази атака. Но ако продължава с държавният си тероризъм (както например беше с обстрела на посолството на Иран с Сирия) ще получава все по-мащабни атаки. Какво например ще се получи ако Иран създаде хиперзвукови тактически ракети? Ще минават през "железният купол"на израелската ПВО като през вестник.

92

111

преди 1 месец

Къде съм писал: "Иран са толкова безопасни" ? Същноста на коментарите ми е че Иран не е достатъчно силен и направо е смешен на фона на големите си закани. Иначе всеки е опасен, даже и много по-слабите от Иран.

91

Анонимен

преди 1 месец

До 75 - Че то има линостанали христояни в Европа? Особено на север?

90

Анонимен

преди 1 месец

"Защото толкова много любите мюсюлманите и сте против евреите, които са ви дали Иисус Христос," - Ridditor spotted!

89

Анонимен

преди 1 месец

До 111 - Не омаловяжавай тази атака. Ако Иран бяха толкова безопасни, досега Израел щеше да е пратил военни, а след тях щаха да помъкнат цялото НАТО и да подчинят "персите".

88

Анонимен

преди 1 месец

Не забравяйте, как се стигна до революцията! Шахът отвори вратите за хората си, да учат нанзапад, а от там се върнаха едни изкривени, двто реваха, че жените им нямали права, че имало опресия на религиите и върнаха страната със 500 госини назад, като накрая получиха противоположното, на това което търсиха и разбраха, кошко всъщност са имали.

87

111

преди 1 месец

Кво стана, убиха ли вече поне един израелец "великите перси". Иначе, израелците си опукват иранци периодично, както сами знаете, но хайде да видим и "великите перси". Нещо се спекоха иранците, или обратното - удари ги сюргюна, както и вас.

86

111

преди 1 месец

Какво стана, нали иранците щяха "...Израел това ... Израел онова..., а на края - фоерверки. В някой незаконен склад за пиратки в България има повече експлозиви отколкото в атаката на Иран. Ха-ха, нищо не става от вашите "перси", както и от вас също. Ще си лаете безпомощно по форумите докато Израел вършее наред и докато ритнете камбаната ( е, не всички - някой от вас са турчюлия, ха-ха ). Аре, гледайте Израел и се учете кво е силен народ - нямат равни.

85

Анонимен

преди 1 месец

Леле, какви коментари. Вече няма България, има явно Джагалистан.

84

Анонимен

преди 1 месец

Иран не търси мир. Защото този с Ча л мата при мир , ще го обръснат на сухо. Народа ще търси отговорност за агресията към Израел.

83

Анонимен

преди 1 месец

До колкото знам . Законите в Иран така са направени , че жените да са с единия крак в затвора . И да са във вечен страх от мъжете си. Е това ли е нормално? На това ли да ги поздравява е. Та това е чиста репресия към половината население , как ще се устой.?

82

Ха ха

преди 1 месец

И Палестина също.Обичат се много:)

81

Анонимен

преди 1 месец

Израел очевидно ще бъде изпарен скоро.