27

Анонимен

преди 1 месец

Всеки с проблемите си.

26

Велес

преди 1 месец

... Всичко опира до намирането на средства за пълнене на банкови сметки на "предприемчиви хора".... За всеки влак си има и пътници.....

25

Гризел

преди 1 месец

Лъжат лековерните туристи,за да им вземат парите.

24

прав си

преди 1 месец

До Исторически парк Има само едно условие!Таванския ти етаж трябва да е богато обзаведен!:)))

23

Не е голямо езеро

преди 1 месец

Трудно за обследване много студено голямо езеро - езерото е дълго 36 километра, широко средно 1,5 км. Още преди 50 ГОДИНИ ентусиасти подводничари от британския флот няколко месеца слушаха езерото 24 часа със сонар от подводница и не чуха нищо. Цялата история е една куха реклама да излъжат когото могат да отиде да броди в студ, кал, мъгла и дъжд по средата на лятото и да търси несъществуващо чудовище, вместо да си почине пълноценно на море или на планета.

22

Анонимен

преди 1 месец

До Възмутен Отвличал е хора!

21

До Анонимен 19

преди 1 месец

Не е гьол и не са две рибета. Трудно за обследване много студено голямо езеро, с много тиня и подводни растения. Ако случайно е оцелял там някакъв биологичен вид, който вече не се среща другаде, най-сигурният начин да го видят е да не го плашат чрез непрестанна дейност с разни технически достижения.Преди векове представители на този хипотетичен вид може и да са се показвали на повърхността, защото средата е била много по-спокойна.Сега дори и да го има, то ще се крие в най-тудно достъпните места

20

Анонимен

преди 1 месец

До Глупава реклама - Ще видиш ти невернико, ако отидеш в Шотландия и тръгнеш да бродиш из мъглата. Чудовището ще изскочи от шубраците край езерото и ще ти каже "Бау"!

19

Възмутен

преди 1 месец

Там нямат ли организации за защита на животните? Оставете най-после на мира горкия плезиозавър! Досега имало ли е случай той да причини някаква вреда някому? Когато реши, сам ще се покаже!

18

Ще намерят

преди 1 месец

на цар Македон дръжката. На копието му.

17

Беновска пипа

преди 1 месец

Така се прави туризъм, а не като при нас да си застрояваме крайбрежните ивици. И чудовища си имаме, и прободени вампири, и парите тук изчезват като в черни дупки ..., но няма кой да организира масови търсения ...

16

Анонимен

преди 1 месец

До 15 "Ами да" - преди да се опитваш да празноглавстваш вземи прочети информация за езерото и ако можеш обясни как ще се източи ! ГлYпак !

15

СМЕХ....

преди 1 месец

СПОКОЙНО, БЕ.....ХАХАХА ОПРОСТАЧВАНЕТО И ОГЛУПЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ВЪРВИ ПО ПЛАН!!!!!

14

БРАВО 14..

преди 1 месец

ИзключителноПРОЗРЕНИЕ....ХАХАХАААА!!!!!

13

Анонимен

преди 1 месец

Многократно проучвано езеро със сонари и дори с подводница, а сега и НАСА...нищо няма, само патици. Крие се гадината в храстите и като се появи някоя самотна набожна бабичка скача във водата за снимка.

12

Ами да

преди 1 месец

Източат езерото!

11

Има шанс

преди 1 месец

да го намерят колкото и да се случи светлото комунистическо бъдеще. Само че за разлика от онази утопия шотландците диплят пачки от залъгалката. Така се прави.

10

Американофил

преди 1 месец

До 6 оправяйте се сами ;) хехе продължаваме подмяната

9

БратяГрим и КарлМай

преди 1 месец

На колко години е това чудовище и докога ще го тъпите. Пускайте в езерото девици върху салове, така се прави.

8

Анонимен

преди 1 месец

Либерали търсят митични същества. Ми да дойдат тука има ги много ха ха ха..