12

Военен

преди 1 месец

До 12 това беше саботажна акция на гру бе жендър.. доста добре им се получи сринаха боинг ;)

11

Пропов

преди 1 месец

Преди около година излезе информация че са доставяни фалшиви части компоненти за потдръжка на самолети. Документите изрядни, ама частите - не. Като се поразровиха и журналистите и отговорните органи се стигна до фирма с руско участие. Където има крупна мошенгия - търсете руснаците. Няма други такива алчни , нагли и безотговорни *** като руските богатшчета. Руснакът никога не се е трогвал от жертвите, на чийто гръб забогатява. Докога ще ги търпим, докато потропат на нашата врата ли?!

10

Анонимен

преди 1 месец

Откъде ви намират такива борсуци загубени, и майка си ще продадете за няколко цента. Кучета сте, и ще си получите по кучешките заслуги. Усмихат младежо, псевдо-журналяга

9

Анонимен

преди 1 месец

До това води "сътрудничеството" с руснаците, даването на поръчки на руски компании и най-вече допускането ан руски "студенти" на специализация в заводите на Боинг.

8

Боинг 747

преди 1 месец

Американските самолети са най-добрите в света. Много скоро в целия Евросъюз ще се лети само на американски самолети. А европейските Еърбъси ще изхвърлим на бунището. Все пак нека си признаем, че ние европейците не умеем да правим добри самолети като американците. Не вярвам някой да е на обратното мнение по въпроса.

7

Додж фен

преди 1 месец

737 Мах си лети всеки ден въпроса е къде лети Мц-21 суперджет и всички руски вундерковчези.

6

Анонимен

преди 1 месец

За разлика от старите Туполев 737 max може да лети вертикално макар и за кратко. И ако някой сметне, че чувството за хумор не е уместно спомнете си Шерли. Каквото повикало такова се обадило!

5

Trump2024

преди 1 месец

Уоук либерастичната помия е в състояние да съсипе не само Бъдуайзер, ами явно и конгломерати като Боинг. Когато Тръмп влезе пак в Белия Дом, нещата ще си дойдат на мястото. Света няма друг вариант който да го отърве от тази античовешка уродливаПомия.

4

Анонимен

преди 1 месец

"Неотдавнашните проблеми започнаха в началото на тази година, след като панел, покриващ неизползвана врата, избухна във въздуха по време на полет на Alaska Airlines."===Не мога да разбера защо в тази медия непрекъснато описват случая като "избухване". Нищо не е избухнало, панелът просто се е откъснал. Няма експлозия.

3

Иван

преди 1 месец

Време да купуваме акции на Боинг.

2

Анонимен

преди 1 месец

На това му се казва монопол. Изискванията за безопасност не позволяват да се появи нов играч и в същото време като има проблем със сигурността не налагат забрана за летене на даден модел и производител, защото няма конк. урент

1

Анонимен

преди 1 месец

Американски *** - всичката им работа такава - коли, самолети, телефони... съветските Туполев са къде къде по хубави самолети.