11

Аноним

преди 1 месец

Некой нищо не може да кажи на израел,за съжеление това е горчивата истина

10

леля чичо

преди 1 месец

никой нищо няма да направи на израел защото това автоматически вдига големия батко - чичо сам в региона а те ще сринат всичко там, най-силния управлява света, всички знаем кой е най силния , всичко друго е ала бала , американците а те са всъщност англичаните си правят каквото си искат и искат всички ресурси 100% да бъдат предоставени в тяхно распорежение , те показват на целия свят че няма да има компромиси в този въпрос , за англосаксите света е тяхен а всички нации и раси са гости и нямат прав

9

Public enemies

преди 1 месец

Пълни глупости, Турция е в НАТО няма намерения засега да напуска НАТО, ислямисти да нахлуват в Европа - близо до Русия, която почели в Украйна, Германия никакви шансове. А Израел атакува ислямски държави заобикален от ислямския свят.

8

Анонимен

преди 1 месец

Хамас, Хизбула и Ливан са приключени. Въпросът е какво се прави с иранските козли и ордите джихадисти в Европа.

7

До 2

преди 1 месец

Шансовете на Израел са точно същите като на европейския свят нападнат от целия ислямски свят. Едно и също е. Израел е последната точка преди джихадисткото нашествие в Европа, което не е спирало от 7ми век.

6

Анонимен

преди 1 месец

Израел скоро ще се сорине в ада, там където му е мястото, заслужено от много време вече!

5

Докога?

преди 1 месец

Защо никого не може дори да се защити срещу исрел, без да бъде заклеймен от медии и целия демократичен в кавички свят, а те могат да бомбардират 6 суверенни държави едновременно? Ливан, Сирия, Иран, Йордания, всички страдат заради едни нацисти, които тормозят региона от 70 години. Кога най-после някой ще наложи оръжейно ембарго над тези? Това е все едно да въоръжаваш хитлер и да очакваш да спре войната?!

4

Анонимен

преди 1 месец

АЗ като българин дето пет века мюсулманци-АРАПИ само са ни клали, чест им правим на израелците и пожелавам успехи!

3

краяЪТ

преди 1 месец

Иран добре ще излекува изрел

2

Public enemies

преди 1 месец

Започва ли новата голяма война в света Израел - Иран и какви са шансовете на Израел обкръжен от ислямския свят.

1

Gogo

преди 1 месец

Нещо за санкции?