26

Техеран

преди 1 месец

Техеран май скоро не е бил бомбардиран с американски ракети Томахоук и Пейтриът или бомбардировачи Бе-52. Нека иранците да запитат виетнамците какво представляват бомбардировачите Бе-52. Виетнам има горчиви спомени от тези американски бомбардировачи. Но явно иранците не знаят нищо за този бомбардировач. Нооо, човек се учи докато е жив, както се казва. Не е късно и иранците да се научат що е то Бе-52 и защо не бива да дразнят американците! Не е никак здравословно!!!

25

Анонимен

преди 1 месец

Пиндостан изгоре !

24

Анонимен

преди 1 месец

Ха,глупости ,Иран има атомно оръжие,и чакаме скоро да го използват срещу изралските терористи

23

Лъжат

преди 1 месец

Иран да се унищожи е !

22

Анонимен

преди 1 месец

Ей това е сериозна армия .... Цял търговски кораб е превзела с 20-на уплашени моряци !!! Да вземат някой военен да превземат да ги видим !!!

21

Анонимен

преди 1 месец

За ядрен удар по Иран,забравете.Припината е че ще пострада целия Близък Исток и Израел също.А може и други да отговорят с ядрено оръжие срещу Израел.Такова имат и Саудитска Арабия,вероятно и хусите,както и някои други африкански държави.В Турция също има такова в склад на НАТО,а може и в БГ да има.А Запорожката атомна има 4-ри реактора,които са потенциални атомни бомби.Така че,се съм насам да има такъв"отговор".

20

Хахахах

преди 1 месец

Иранските кози ще изядат дебелия.

19

Хахаха

преди 1 месец

Днес се очаква ядрен удар по Техеран. Ще има въгленчета да се търкалят по цялото Иранчо.

18

Анонимен

преди 1 месец

Хусите в Йемен са готови да ударят и Израел с ракети от тяхна територия.Те също разполага и с мобилни установки за ракети земя-земя и с дронове за н спасение на морето целия.Плюс Това имат и голяма и обучена армия и хиляди въоръжени доброволци.Така че няма да им е лесно на Израел утре,защото няма как да стигнат по суша до тях.А само с авиация не се печели война.А и съседите им са настроени срещу тях.

17

Анонимен

преди 1 месец

Вероятно,това нападение е само тест.Доколкото мине известно Иран има възможност да"удари" Израел със стратегията юмрук,т.е.да изтреля от няколко места (държави)залпов огън с хиляди ракети и десетки хиляди дронове.Няма такава отбрана,която може да отрази такава стратегията.Иран разполага с десетки хиляди ракети и стотици хиляди дронове.(различни модели)Има и навигация за управление на полетите им.А гвардията им са обучени войници.Не че Израел няма да отговори на удара,но загубите им ще са големи.

16

АнонимеН

преди 1 месец

ХУСИТЕ СЪЩО СА С ИРАНСКА ПОДКРЕПА! ВЪВ МОМЕНТА ИРАН СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МОРСКИ ПИРАТИ

15

Анонимен

преди 1 месец

"Вържи кучето(изтреби арапите) да е мирно селото"!

14

истина

преди 1 месец

Не можеш да изравниш със земята посолство в друга държава за такова нещо се обявява война. Евреите под покровителството на САЩ се самозабравиха. Демонстрират абсолютно неспазване на каквито и да е международни норми - наглост и арогантност присъщи за техния покровител. Ако започне още една война в близкия изток това ще е абсолютния край за Украйна защото САЩ ще насочат натам целия си ресурс.

13

АнонимеН

преди 1 месец

ОБОЖАВАМ ДА ЧЕТА ТАКИВА НОВИНИ! БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЯ ДЪРЖАВА НА КОГО ЗАВЗЕМА КОРАБА :D

12

Абе

преди 1 месец

Няма да е зле Иран да се сдобие с Ядрено оръжие, па да се подпукат с Израел. Ще се отървем от две злини едновременно.

11

Анонимен

преди 1 месец

Ако Иран започне конфликт с Израел, кой на кого ще помага, с Русия?

10

Анонимен

преди 1 месец

Ми то това е максималното което могат да направят. Да превземат лодки с беззащитен персонал...

9

До 3 кон боб

преди 1 месец

Този филм 3 пъти съм го гледал!

8

Анонимен

преди 1 месец

Нашите копейки се молят на Иран да нападнел Израел, а те си играят на корсари, хахахах

7

Кой?

преди 1 месец

Шиити или сунити?