7

Анонимен

преди 1 месец

Сами преценявате!

6

...

преди 1 месец

leka no6t

5

Анонимен

преди 1 месец

Лека нощ!

4

Психолог

преди 1 месец

Една да бъде, но да може да прави хороскопи, да гледа на карти, на боб, на кафе, на ръка и т.н. Или поне да твърди, че може. Защото най-близката приятелка знае всичко или почти всичко за дружката си. И в критичен момент, когато дружката е силно изплашена или притеснена, да каже: "Сега ще ти хвърля едни карти. Я! Ама ти знаеш ли какво ти се пада?" И да й разкаже точно това, което притеснената иска да чуе. Така ще я ободри и успокои. А когато е спокойна, дружката ще се справи с проблемите.

3

Анонимен

преди 1 месец

Живота е такъв, че приятелките не ти мислят доброто и завиждат!По-добре приятелите да са гейове или най-добрия приятел на гаджето(което също е рисково), но е за предпочитане пред 10 типа сигурни предателки и завистници!

2

Анонимен

преди 1 месец

Значи една дама,няма ли нужният интелект.То и 100 " приятелки" ще са и само във Вреда! И таман Никога няма да намери Точният мъж за себе си!-:) Така че само Една и е Предостатъчна,за да я " побутне" когато е нужно!-:)

1

Анонимен

преди 1 месец

11. Тази, която има свестен брат, обграден с голяма компания момчета/мъже, подобни на него. Така винаги ще имате избор на кавалери и нищо чудно сред тях да си харесате съпруг.