4

Анонимен

преди 1 месец

До Полезен ход А най-добре ще разбереш кой наистина те харесва, ако си стоиш без грим. Това е най-добрият тест. Тези, които те мразят ще злобеят, че не се стараеш да "се поддържаш", а тези, които те харесват няма и да забележат, че не си се намазала.

3

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 2 Няма да ги носиш непрекъснато, нито ще спиш с тях. Ще ги слагаш само тогава, когато отиваш на купон и на дискотека. Важно е какво лепило използваш. Някои никак не дразнят очите. Най-вредни са онези, които се доставят в нашите театри за актьорите. От приятелка знам, че те лютят ужасно и не знам как актьорите ни се справят с това. Може би със свои пари си купуват качествени вносни.

2

Анонимен

преди 1 месец

Изкуствените мигли са вредни

1

Полезен ход

преди 1 месец

Купи си изкуствени мигли, има много качествени. След като си ги залепиш, ще можеш да разбереш кой какво отношение има към теб. Всеки, който те харесва, обича и подкрепя, ще ти каже, че имаш ресници като лястовичи криле. Онези, които искат да те уязвят или злепоставят, щом те видят на обществено място, ще се провикнат "Кво мигаш като плъх в трици? Аааа, то било ефект от изкуствените мигли, твоите не са толкова дълги!"