52

Бай Ставри

преди 1 месец

Тоя дърт ***, дето 97 година фалира държавата и ни докара до там да няма кво да ядем излязал с цялата си наглост да обяснява за бюджет? Алооооо ти трябва да си в затвора, а не да се правиш на професор в УНСС

51

Анонимен

преди 1 месец

Защо нападате Румен Гечев, това е финансист от световна офшорна величина!!!! Това Кипър и Белиз ги подчини веднага след като фалира държавата през 1997 г.

50

Економов

преди 1 месец

Този агент защо не си гледа доносите и мръснишките номера, а се изказва непрекъснато все едно че някой го интересува?

49

Докладваха ми

преди 1 месец

Гечев, спри да се правиш че разбираш от икономика - ами не разбираш! Може и спокойно да си скъсаш титлата професор, щото в УНСС ги раздават на килограм. По- добре отиди в Крим на море и там си приказвай , може и да ти повярват.

48

Анонимен

преди 1 месец

Не мога да разбера някой по долу като го оправдават за икономическата катастрофа през 1997. Румен Гечев беше вицепремиер и министър на икономиката, а БКП имаше пълната власт/мнозинство . Кой да им е виновен , аз ли който бях дете . Морално е след такъв провал да си подаде оставка от политическия живот ( както впрочем направи Жан Виденов) . Не знам дали Румен Гечев си е задавал въобще този въпрос за 10те си мандата, но явно има друг стандарт за морал

47

Анонимен

преди 1 месец

Този ми беше асистент по политикономия , и мога да кажа от първо лице - не само некомпетентен , но и крайно елементарен . По късно стана ясно , че под псевдонима агент Економов е донасял за научния си ръководител . Толкова за морала и професионализма на Румен Гечев . Тези ченгета комунисти са проклятие за страната .

46

Анонимен

преди 1 месец

Защо се дава трибуна на този нафталин , който съсипа страната през 97. Ако не беше пълен *** , щеше тихо да се оттегли с награбеното. Но не , трябва да ни занимава с некомпетентното си мнение и да плете интригите си. То един път стомна за вода , но рано или късно ще попадне на мястото си - в Централния Софийски затвор

45

Анонимен

преди 1 месец

Банките фактически ги фалира СДС още през 1992 година, а юридически това стана по времето на Виденов. Което и други правителство да имахме, банките пак щяха юридически да фалират

44

Анонимен

преди 1 месец

Румен Гечев-фалиралият банки още си се разкарва свободно без дори да му задава някой въпрос защо фалира банките през 90те. Няма нито журналисти нито политици и този същият престъпник ми излиза по телевизията и дрънка ли дрънка. Руска гоберня от всякъде.

43

Национална

преди 1 месец

Сигурност нямаме всичко е една АМЕРИКАНСКА РАЗПОРЕТНА *** ТУК УПРАВЛЯВАНА ОТ ПЕНТАГОНА!!!

42

Шанел

преди 1 месец

Какво ме интересува това ,има властимащи които взимат доста високи заплати за да мислят ,а тези проблеми,Да се оправят бе и да не ни занимават с глупости ,в народното събрание са събрани елита на държавата които са избрани да мислят и да решават тези проблеми,Но истината е че на две магарета сено не могат да разделят затова сме и на този хал. АРЕееее ......ПЪТЕКИТЕ.

41

Спонсор

преди 1 месец

Най ми е интересен ЧЕРНИЯ ЧОРАП от БАНКЯ! Чекмеджето МАРКУЧ/той и водопроводчик/!

40

Спонсор

преди 1 месец

И пак коментар на ГЕЧО от КИРЕ ЧО! Със СТАЛИНКА сте от едно КОТИЛО, Професоре; БКП му викахме, или БСП? Тоест, БАШ СЪЩАТА ПАРТИЯ!

39

Осман

преди 1 месец

И да има ток и подобните нему са милионери , с къщи около София - ще живеят до край в охолство

38

Алекс

преди 1 месец

Гечев далече от бюджета.През 90-те го видяхме колко може.

37

Гечев,когато бяхте

преди 1 месец

Повече, вашата партийка със затихващи функции, обслужваше интересите на новосъздадената комунистическа олигархия. Под мъдрото ръководство на Кроела електората ви бързо се стопи. Станахте ненужни. Те си създадоха ПП, бракосъчетаха я с костовата ДБ и ви изпратиха в шеста глуха, че и сляпа. Преди години Станишев въведе плоския данък не без твоето експертно мнение. Сега за какъв прогресивен данък говориш? На кого се сваляш?

36

Анонимен

преди 1 месец

По-скоро прилича малко на Алф.

35

адолф

преди 1 месец

Професоре, я остай бюджета ами кажи с долара ще имаме ли проблеми?Там ти е силата на тебв - в долара.Направо си магесник, за една нощ и го правиш 3000 лева.Няма друг такъв корифей като тебе професоре.За фалит на банки няма да те питам че като се сетя и ми настръхват косите.

34

До к 32

преди 1 месец

Точно така. Той и Гечев е в пенсионна възраст и не може да е професор в УНСС, обаче ректора го държи (или се държат с нещо).

33

Румен Гечев

преди 1 месец

Редовно си плащам за да ме пускат по телевизия on air,