14

Ангелина

преди 1 месец

Едва ли има друга държава в света ,която" правораздава" ,чрез зрелищно публично правосъдие.Само това обстоятелство е достатъчно ,за да се разбере ,какво е "нивото" на "магистратите" и дали се интересуват от годни доказателствени средства и наказване на виновните престъпни лица ,след като те самите ги опорочават.

13

Ангелина

преди 1 месец

В България няма друго правосъдие ,освен "паралелно" . Малцина са магистратите ,които се интересуват от истината и справедливостта и правораздават според олицетворението на Темида.Останалите са само със "завързани превръзки на очите" ,защото са "слепи" и "глухи" за правдата ,но пък за сметка на това с много "широко отворени очи" за обслужване на лични престъпни интереси.Сред съдиите има и свестни,но останалите "магистрати" трябва да изпитат тяхната правораздавателна "адска машина" върху себе си

12

Анонимен

преди 1 месец

И ТАЗ МРЪША Я ВИДЯХМЕ, НАЛИ БЕШЕ СОЛТАШАКА НА ГОЦЕ ТРИПЕРО.

11

Анонимен

преди 1 месец

Може - Мешерето на Цар Киро :)))

10

Анонимен

преди 1 месец

35 години, все реформи, има страни в които няма промени с векове

9

Щерю

преди 1 месец

Паралелно не може, но успоредно - да...

8

aaaaaa

преди 1 месец

aaa може и БГ до доказа !

7

Войните на Гешев

преди 1 месец

Когато съд не раздава правосъдие, народ го прави. Когато съдиите не даваха на гешев делата, ходиме да ... да наказвам някои хора .. хе хе хе ....

6

Пищящите

преди 1 месец

долу за фалшиви снимки твърдо вярват в автентичността на тези с чекмеджето. Що така?

5

Подсказвам

преди 1 месец

Що за глупости дрънка Куцкова за на служебния правосъден министър -Не ми се вижда човек, който ще се опита да прокара някакви реформи- Не е работа на служебен министър да прави реформи.

4

ФАЛШИВАТА ПРОМЯНА.??

преди 1 месец

РАШКОВ и КОРНЕЛИЯ..... НЕ БЛАГОДАРЯ.... И КУЦКОВА НЯМА ДА ГИ СПАСИ....

3

Анонимен

преди 1 месец

"Попитана дали има доверие на служебния правосъден министър, тя отговори: "Не я познавам, но не ми вдъхва доверие, признавам си. Не ми се вижда човек, който ще се опита да прокара някакви реформи".

2

Фалшиви снимки!

преди 1 месец

Напоследък доста подобни фалшиви "снимки" станаха вирални. Има снимки такъв фалшив "арест" на Владимир Путин в медийното пространство, както и "задържането" на Доналд Тръмп, Илон Мъск, който уж държи за ръката Мери Бара, главната изпълнителна директорка на "Дженеръл мотърс".

1

Истината

преди 1 месец

"Изтеклите" в медиите фалшиви снимки не представляват доказателство, защото са фалшиви! Това е една *** подла кампатия за очерняне на хора приближени или назначени от ПП-ДБ!!!!! Никога досега не е било толкова лесно да се създават фалшиви изображения, които изглеждат напълно реалистични. Необходими са единствено интернет и програма, работеща с изкуствен интелект (ИИ). За секунди могат да се конструират фалшификати, които изглеждат напълно автентични. Тяхното разпространение в социалните мрежи е мълниеносно, а целта им често е дезинформация.