120

SHOP IN Sofia

преди 1 месец

кАде денАхте Марчето Захарова?

119

Анонимен

преди 1 месец

Спиш ли народе, кога ще се събудиш от сладкия си зимен сън и ще се огледаш ясно около себе си. Защото това нещо подобно, като разпръснати и изгубени овце от пастир.

118

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Слава Россий, слава Ладите, слава кошовете за ***!

117

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Друго си е да си клошар, който рови по кофите, но да биеш във войната!

116

До ИЗPOД

преди 1 месец

Точно русофилите подкрепяте тази война на агресора Русия!

115

НИМРОД

преди 1 месец

Вчера руският представителв ООН Виталий Небензя заяви на форума: ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА БЕЗУСЛОВМА КАПИТУЛАЦИЯ НА УКРАЙНА!! Ясно е каква ще е съдбата на Зеленски и цялата обявена от Русия като НАЦИСТИ ***! Не е ясна съдбата на нашите фашисти подкрепящи тази война и събарящи паметници на Съветската армия! Със сигурност България ще се наложи да плаща РЕПАРАЦИИ на победителя? Пак изтеглихме късата клечка!! ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЦАРСКАТА ФАМИЛИЯ НИ ВКАРВА В НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!

114

Батко Зеленския

преди 1 месец

Всички Анонимници тук са украй,нски тр,ол,ове,имайте го предвид!Също са и тези дето пишат в жълтата медия аctualno.

113

Путин крадеца

преди 1 месец

Всичко върви по план.. младото поколение на Русия даде фира на фронта. НАТО има нови държави и ново въоражение- старото даде на Украйна. Русия е изолирана като държава -терорист... абе руска романтика..ха.ха ха

112

Дядо Соци

преди 1 месец

До БАЙ 100ЯН 115 Поляци и украинци са най големите врагове на Русия и има защо. Историята дава отговор.

111

БАЙ 100ЯН

преди 1 месец

Поляци,Унгарци и Румънци още може да се възползват от Руското предложение и да си анексират териториите с тяхно население. Това е страхотен подарък за тях като се има в предвид че преди 1992г всичко е било Руско !Това обаче отново би било историческа грешка която след време ще трябва да бъде поправяна. Поляците и Румънците са враове на Русия и не заслужават. Най добре Унгарците да ги вземат тези територии !

110

АНГЕЛ

преди 1 месец

Това беше Американския план който в последствие се обърка и стана Руски план !

109

Да допълня...

преди 1 месец

И плана на Байдън за Русия е същия. Дано не стане голяма патаклама.

108

Истината

преди 1 месец

Ви казвам,границите на Русия все някъде и някога ще свършат....

107

Анонимен

преди 1 месец

Русия няма намерение да владее западна Украйна след войната. За какво да храни бандеровците и да се бори с партизани? Ще овладее изтока, юга и можеби центъра. От Хмелницки на запад винаги са правили проблем и дояха ресурсите на изтока. След войната проблемът ще е за Европейският Съюз. ЕС ще е принуден да ги спонсорира, а ако ги пусне свободно ще е стане лошо на запад - фанатизирани нео-нацисти с военен опит и чувство че са ги предали и им дължат.

106

Ха-ха

преди 1 месец

Айде и Дойче веле е на път да вдигне бялото знаме!Може би защото Господаря Сорос е взел-дал ,а планът му за световно господство изтече в канала....Кой им е крив,че изкараха Мечката от бърлогата.

105

Путин крадеца

преди 1 месец

Путин за войната похарчил 194 милиарда долара. А олигарсите около Путин е забогатели с 100 милиарда. Войната в Украйна е нищо друго освен кражба на руския народ. Ако тези пари се бяха раздали на всеки руснак щеше да си живее богато. А руските крепостни ровят кошовете и ръкопляскат на вожда че ги праща на фронта да *** и да ги краде.

104

Анонимен

преди 1 месец

Колкото пъти искате може да ми триете коментарите, но не можете да изтриете истината!

103

Олимпий Панов

преди 1 месец

Отново свободни съчинения на западните платени медий!

102

Алабала

преди 1 месец

До Анонимен 93. Щот в Русия няма да им минават номерата ;) - анадъм му!

101

Христо Христов

преди 1 месец

До Еврейн (Да де, ама../97 "... да де, ама в руския план всъщност освен денацификацирането и демилитаризацията на т.нар. Укриана,ще има изплащане на грандиозни репарации,компенсации,и т.н." - точно затова трябва да има малка територия на остатъчна "украйна", която да плаща 200 години репарациите. Може с помощтат наЕС и на НАТО.