36

Анонимен

преди 1 месец

Описаните симптоми в статията важат за кофеина - защо кафето не се забрани ?

35

Здравеняк с макаров

преди 1 месец

В България спешно спрете хазартните игри, енергийните напитки и разпространението на наркотични вещества. Иначе казано до 20 години обществото ще е пропаднало.

34

Анонимен

преди 1 месец

абсолютно...

33

Анонимен

преди 1 месец

В България в магазина се продава всичко на деца. Търговците нямат никакви скрупули. Ето ги дечицата наред пушат, пият и надуват балони, да не говорим за енергийните напитки, те са им любими. Докато няма масов контрол и големи глоби, само на хартия ще са тези разпоредби.

32

Т.Петков

преди 1 месец

Излиза, че въпросът с цялата му сериозност не се познава, при толкова анонимни писания. Жалко, много жалко. Описани са не един смъртен случай след консумация на ениргийни напитки. Само търговците и производителте не вижда връзката. Трябват ими "железни" доказателства. Вярно е, че със забранато интересът ще нарастне. Но трябва да се почне от някъде и да се продължи упорито да се разяснява, в името на кайния резултат.

31

Вълчо 4 годинки

преди 1 месец

Ние от детска градина "Тавряз" до Винпром Троян енергийни напитки не пием. Само калорични меткаме. Защото ни е малък порциона. Всяко дете носи сутрин детско бурканче с туршия. Преди носехме зелена салата ама се изпонарязахме и сега не ни дават нож да си я ***. Учителките са много доволни от нас защото всички спим много добре следобеден сън.

30

Да ама

преди 1 месец

Евроантлантизъма не позволява такова нещо. Как смеете?Предлагам да гласувате разрешение за операции за смяна на пола след навършване най-много на 5-6 годинки. После вече е прекалено късно.

29

Детенце

преди 1 месец

А забрана за огнена вода за възрастни? Аз като отивам на детска ако не ударим едно хелче, как да крещим цял ден? Или искате да го заменя с два.компота с повечко захар. Сега ще питам дедо ми?... Каза че.като е бил млад за енергия се е наливал с боза.

28

Анонимен

преди 1 месец

До Евро АтлантикРазбирам, че си в психиатрично заведение- лекувай се, а ще се отнася до останалото нека всеки сам избира къде да отиде да се разхожда, почива, учи и работи- НСИ-за 2023г над 11 000 000 българи са избрали това да сторят в ЕС и по света и само около 1000 Българи в Русия- нека сам всеки избира, а ти продължавай да просвещаващ обитателите на псоходиспансера, не знам дали и те ти вярват.

27

Анонимен

преди 1 месец

Защо само някои чавенца пият енергийни напитчици а други не. Май липсва родителското тяло при някои. Има един от входа дето кара сина си на предната седалка докато пуши трева. И какво да стане детето. Айнщайн няма да стане. Този закон звучи все едно да се забрани тоалетната хартия за да не ходят хората до тоалетна.

26

Кой

преди 1 месец

Кой продава цигари на деца? Ало, меверето, слезте от колите и глобявайте търговците.............

25

НеРазбрал

преди 1 месец

Абе, те, алкохол си пият, търтеите за енергийни напитки се хванали да забраняват. Нали първо цигари, не трябваше да се продават, на някакво разстояние, после уж забраниха и алкохол, имаше и вечерен час, и райски газ, пък то погледнете повечето дискотеки , на каква възраст са посетителите.

24

Евро Атлантик

преди 1 месец

От къде на къде ще забранявате?! Трябва да има безплатни наркотици за младежта - да растат млади евроатлантици от малки!

23

СПРЕТЕ ОТРОВАТА

преди 1 месец

Децата ни пият западните ценности под формата на енергийни бози. Сърцата им туптят, прескачат! Натравят се!

22

Анонимен

преди 1 месец

Абсолютно задължителна забрана за енергийните напитки за деца до 18 г

21

До 19

преди 1 месец

Мърлйо саобразявай се какво говориш да не ти праим зъбите сираци.

20

Анонимен

преди 1 месец

ГРОБ и ПП/ДБ пак показват защо не могат да управляват!

19

Анонимен

преди 1 месец

Значи в тях има нещо, което е силно токсично, което не е описано, за да има чак такъв ефект. А кенчета бира може ли, щото точно биричка си попийват.:))

18

В Испания

преди 1 месец

Жалка работа, скоро някой промоционира една напитка Yety половин литър за 1Е ,като се зачетох видях че се внасят от Китай?! Смятай що за "отрова" е за да тръгне от оня край на света, да мине през прекупвачи и накрая магазина да печели нещо.

17

Анонимен

преди 1 месец

На касата на самообслужване забрани няма.