25

Анонимен

преди 1 месец

айде па свободвите пазари ... сега тамън ще има излишното електричество за УкрАйна. Тенкю господин Палечко.

24

опа

преди 1 месец

нулеви цени, хайде бе, тея ги разправяйте на скъсаната ми шапка! както и с ,,намаляващата,, инфлация, аз не пазарувам и не плащам сметки та да виждам, какво е положението. много подценявате интелигентността ни. че има *** дето ви вярват има, ама има и будни българи дето разбират, какво мътите!

23

Анонимен

преди 1 месец

Нулеви цени не съществуват. Това е просто поредното ограбване скрито под термина пазар.ВЕИ се наплодиха с голямо количество кредитен капитал. В крайна сметка част от тези проекти няма дори да се изплатят, да не говорим за печалба. Като се добавят претенциите не ЕРП за разпространение, може и на загуба да излязат. Естественно кредити ще покрият липсата и следват нови дивотии. Цената накрая е ясно кой ще плати. Както винаги!

22

Анонимен

преди 1 месец

Къде са тия нулеви цени на тока ! Защо плащаме всеки месец цифра за ток а той бил нулев ?

21

Анонимен

преди 1 месец

Ами хубаво, като е слънчево времето да падат цените тогава! За какво се загробиха толкова пари в "еко-енергии"? Или какво, няма кого да скубите с ДДС, или няма кой да прибира парите някъде? Тогава държавните институции и учереждения да ползват евтина електроенергия и да им се намалят квотите за плащане през бюджета!

20

силно зашаматЕна

преди 1 месец

Нека си купим сега, да има за зимата.......

19

Kiro

преди 1 месец

Др. е причината! ниско потребление ! а ниското потребление с какво е свързано с ниско производство ! няма индустрия която да черпи ток ! а това води да няма работа и съответно да няма пари! неползваш ток = непроизвеждаш ! Иде нещо ама ще видим !

18

1984

преди 1 месец

По-големи лъжи отколкото при социализЪма! Това с безплатния ток само евроатлантическият планктон може да го повярва!

17

Анонимен

преди 1 месец

А тука "експертите" ми обясняваха как без тецове загиване и цените ще са много високи. Българино помни поне като те лъжат.

16

Анонимен

преди 1 месец

Гаврата е пълна,кога не си в магазина стоките са безплатни,влезнеш ли даже с повишена цена .

15

Анонимен

преди 1 месец

Затишие пред буря преди либерализацията на пазара на тока...Къде ги видяха тези нулеви цени или са на халюцигенни гъби и имат екзестенциални изживявания?!

14

Аз съм z

преди 1 месец

Кога ще ми продават киловат на 0 стотинки ? Пазарът не се за консуматорите , а за играчите . Оправете си дефинициите .

13

муньо

преди 1 месец

слагам 20 панела утре и откачам жиците

12

Анонимен

преди 1 месец

де давали безплатен ток??

11

Анонимен

преди 1 месец

Като са нулеви цените защо бизнеса бяга от ЕС а в Сърбия много повече инвестиции ??? Значи за нуждите на европропагандата нулеви цени а реалноста все по реална .

10

Анонимен

преди 1 месец

Средностатистически и среднопретеглено, в БГ пазарни условия, 40-50% по-ниски цени на електроенергията на Българската независима енергийна борса "Ден напред" ще намерят отражение с 4-5% увеличение на цените за потребителите. Разбрахме, пък си и знаехме, даже! Пък цитираните мощности ако са верни ...

9

Анонимен

преди 1 месец

Мойта сметка отразява само повишение, та не знам къде отива разликата и кога ще има бой с тояги.

8

Анонимен

преди 1 месец

Ако се махнат НЕпазарните въглеродни квоти, ТЕЦ ще са си съвсем конкуретни и ще си бачкат денонощно, за разлика от фотоволтаицоте, които фаботят няколко часа през деня.

7

ТЕЦ

преди 1 месец

Къде са миньорите и ковачки, Григорова и бсп да ми обяснят как без тец загивам, нищо че работят на загуба и аз им плащам мастрафа....

6

Анонимен

преди 1 месец

Странно, нашата сметка не отразява нулевите цени на тока. Някой вярва ли го това? Цените ан всички стоки се повишават, а ни убеждават, че токът е едва ли не безплатен. Чудна работа.