13

Анонимен

преди 1 месец

Той може и в 15:00 да е казал има 9,9 млрд в 15:02 да влезе/излезе плащане и това вече не е така. Нещата се променят ежеминутно.

12

Анонимен

преди 1 месец

Асен Василев каза в деня на клетвата на служебното правителство, че оставя резерв 9.9 мил. В същия ден новият финансов министър каза друго. В един и същи ден.

11

аха

преди 1 месец

До до 3. И как "работи" една сметка? Тека има - тука нема, така ли? А защо освен краденето преди отчитането в резерва, да няма крадене и след това? Защото досега не е правено или не е хващано? Едно не може да им се отрече на тези - действат новаторски и с размах. Два пъти по 9 млрд и на ипроводяк още 3 млрд. Това само едрите взятки. Боко със саковете от Хемус, ряпа да яде.

10

Анонимен

преди 1 месец

Цифрите, които дават Людмила Петкова и Асен Василев трябва да се отнасят за една и съща дата. Дайте да я видим тази справка. И няма нужда всеки ден да се говори за това.

9

Анонимен

преди 1 месец

Имаме и дефлация на стоките - цените са паднали от миналата година! На кое са паднали цените????? На глобите ли , на храната ли,на подкупите ли ?Или на колите втора ръка или на винетките а може би и на горивата са паднали!А Богданов ?От къде ги вадите тези ? В таз държава или си икономист или си експерт и от сутрин до вечер висиш по разни телевизии да обесняваш колко добре било в Държавата всичко!Щото ако не били експертите и политиците народа от глад щял да умре!

8

Анонимен

преди 1 месец

Софийска община дължи на държавата 1,3 милиарда лева. Може още утре да си плати дълга и да си го изплаща 30 години тя на финансовите пазари. Но псевдодесните ментета от София се надяват на опрощаване на дълга и забрава.

7

Petar

преди 1 месец

Еее има избори. До 9ти така ще е.

6

до 3

преди 1 месец

Колкото и да обясняват на такива като вас как работи една сметка файда няма. Никой не е източил резерва успокойте се. Те си точат парите преди дори да стигне до отчитането им в резерва

5

Анонимен

преди 1 месец

Лъчо, Лъчо, нали си либертарианец, в Софията сте само либертарианци и десни бесни, пък държавата ви плати 1,3 милиарда парното. Кога десните бесни от София ще си платят дълга към държавата? Топката е пак във вас, платете 1,3 милиарда на държавата, за да върнете парите. Вземете общински кредит и върнете парите. Менте либертарианци сте, шарлатани.

4

Анонимен

преди 1 месец

Кажете това на Копейкин и Борисов - спекулации срещу гласове вместо кебапчета е тяхната схема на действие.

3

аха

преди 1 месец

Демек да не се притесняваме, че някак си са изчезнали едни 3 милиарда, събрани от нашите данъци. Така ли да ги разбираме "икономистите"? А какво ще кажат по тези въпроси юристите? И какъв е този ред, който трябва да се въвежда тепърва в бюджета? Нали до преди 2 дни имахме "редовно" правителство, бе?

2

Спрете да плашите

преди 1 месец

с еврозоната и ще спадне нивото на паника. Просто и безплатно!

1

Анонимен

преди 1 месец

икономистчетата да си гледат балончетата, да не се занимават с непонятни за тях неща