8

Анонимен

преди 1 месец

Мръсните, подли игрички на Олимпийския комитет излязоха на яве чрез руските пранкери Вован и Лексус. Както винаги тлъстият, нarъл западен чиновник беше направен за смях заради желанието си да провали Игрите на дружбата в Русия. МОК отдавна е инструмент на нarлосаксите, но сега Томас Бах беше заставен от гримираният като африкански лидер Лексус да се моли на Светите Вован и Лексус! Такъв смях не се бях смял от пранка с "украинския военнопленник" и виаграта! Тогава резилът стигна и до ООН, срам...

7

Няма титла за Ноле

преди 1 месец

Джокович стана абонат на Синер.

6

Ноле е симулант

преди 1 месец

Джокович няма да спечели нищо на Олимпиадата.

5

Олимпиец

преди 1 месец

Олимпиадата в Париж е на клей корт, което значи, че резултатите от твърдия корт не важат особено. Според мен Джокович, Алкараз, Рууд и Рине ще имат по-добри представяния от Медведев, Синер и Зверев, които доминираха заглавията в началото на сезона. Давай Новак! Последен шанс. Идемо!

4

По същество

преди 1 месец

Джокера тази година се е готвил за глината. Всъщност глината изисква повече опит и техника, които принципно по-възрастните играчи имат или такива с вроден талант за глината. Не случайно контузен, болен, Надал винаги си биеше на нея, а Джокович стана по-добър в последните няколко години. Синер е хладнокръвен и издържлив, но не е за глина, никога не е бил, ще му трябват няколко години практика, а от друга страна Алкараз е като своя сънародник Надал - ту контузен, ту разсеян, ту блестящ.

3

Анонимен

преди 1 месец

Истински сърбин, а не просто хасковлия!Виждали ли сте някъде за него да пише белградчанина Джокович...Не е случайно.А тук през статия чуваме за хасковлията.Манталитетът на съседите е друг, а тук сме просто сбирщина от шопи, хасковлии, разградчани и помаци.

2

Анонимен

преди 1 месец

Олимпиадата този сезон е приоритет за Новак. Нищо, че е с дървеници и замърсени фекални води в Сена.

1

Анонимен

преди 1 месец

Джоко, остаря ве, брат. Яник Синер ще те бие където те хване вече. Нямаш енергията да му издържиш на хлапето. И към автора на статията...98 титли има Новак, не 99. Не че няма да ги направи де.