108

Анонимен

преди 1 месец

То и от там може да те измъкнат и да те дадът на Русия, не се притеснявай. Просто не са предложили достатъчно пара :)

107

Анонимен

преди 1 месец

Бил Браудър (син на Феликс) беше съосновател и ръководител на инвестиционната група Hermitage Capital Management , която оперира повече от 10 години в Москва по време на вълна от приватизация след падането на Съветския съюз . Браудър става британски гражданин през 1998г. Баба, майка еврейки, дядо шеф на Американската комунистическа партия.

106

Анонимен

преди 1 месец

Магнитски в бухалка като всички подобни бухалки. Яд ме е на руснаците, защото сами си го вкараха от лакомия. Уважавам бащите на Америка, защото ясно са казали, че човешката природа е непроменена и трябва да се въдвори такъв ред, че да се накарат гражданите да спазват законите. Някои граждани, обаче, са по-рано от други граждани.

105

СМАХНАТ

преди 1 месец

Втори Народен съд

104

Анонимен

преди 1 месец

Бил е син на Феликс Брайсън и на майка си руска еврейка. Подаден е от Русия на Интерпол за данъчни измами, арестуван е в Испания, за което, но е освободен от Интерпол за часове под претекст, че е политически преследван. Бил и адвокат Магнитски разлистват руската икономика чрез фонда Ермитаж, за което са разследвани в Русия. Бил бяга, а магнитски умира в затвора като посмъртно е осъден заедно с Бил за данъчни престъпления от Русия.

103

Наблюдател

преди 1 месец

Че то и без това доста услуги свършихте на "руснаците" с тоя Магнитски! Натресохте ни Шарлатаните, а покрай тях и Копейките се взеха насериозно! Занимавате се извън Щатите, а в самите Щати, ние ли ще им борим корупцията? Един кандидат за Президент му искат гаранция от близо половин милиард, но да не си мислите,че това е корупция? И като какъв се явява този, чиито печат "Магнитски", не може да се обжалва в никой съд по света?

102

Анонимен

преди 1 месец

С толкова путинисти в БГ, начело с Боко и Пеевски, може и да те пратят през турецкия паток до Масква :))

101

До жална случка

преди 1 месец

какво има да кълват, колкото русофили има в България, толккова и българофили, но явно по високите места във властта са руски ***, то не е случайно да сме най-бедни в Европа, преди борисовото управленние бяхме предпоследни

100

ааахахаха добри утро

преди 1 месец

сега ли разбрахте че бъгарско е продатак на московйската мафия нещастна работа

99

Чака

преди 1 месец

До До Анонимен 82 Не "земи" селчук ,а ВЗЕМИ!!!!!

98

жална случка

преди 1 месец

Разчекнахме се да се правим на евроатлантици,ама хората не кълват!Язък!

97

До Анонимен 84

преди 1 месец

Ти наистина си от тия дето четът и НЕ разбират! Де ме видя да пиша нещо за закона магнитски бря!!?? Добре де! както и да е дай да пишем за луната явно и там нищо няма да знаеш, но може пък да се надавяме, че ше ме разбереш! Ха дано ама ...

96

Анонимен

преди 1 месец

Той не се страхува от Русия. Той работи срещу противниците на Русия. Лъжец!

95

Анонимен

преди 1 месец

Не му е минал номерът в Русия, да беше дошъл в Бугария, щеше срещу 1-2 милиона да си купи печеливш завод с 9 села около него, барабар с местните aбopигени.

94

Анонимен

преди 1 месец

Нали двама от списъка Магнистки участваха в реформите , няма страшно . Много страхливи тия американци, а на големи бойци се правят ,ха.

93

Анонимен

преди 1 месец

Тука престъпниците ги правиме депутати или милиардери, на българина толкова му е акъла.

92

Анонимен

преди 1 месец

Един вреден за България американски *бок ** лук нямало да идва тук -- ха-ха, хи-хи ! Направо се улашихме !

91

Анонимен

преди 1 месец

Един вреден за България американски *** нямало да идва тук -- ха-ха, хи-хи ! Направо се улашихме !

90

Анонимен

преди 1 месец

Пука му на Баце и Шиши за Вашия "Магнитски". На мафията не и дреме Вашия "Магнитски" - мафията си има парачки, ама много парички и купува който трябва. Българската мафия не е като другите, в България мафията си има държавата.

89

Ром с

преди 1 месец

Хм].а дали някой няма да вечеря от "разстройсттво! ,че тоз няма да идва у нас..А кой го е канил? ..а ми е интересно кой ще подпише заповед да се предаде на руснаците ].кой ще тоз смелчага у нас при в тоз американски протекторат ?