89

Анонимен

преди 1 месец

Дай ДНК, бе толуп.

88

Независим

преди 1 месец

Като веотропоказател е Боко, 2 години ги отричаше и изведнъж нова песен.... Не може да си на такава позиция, в най-силната политическа партия по една или друга причина и да си сменяш мнението по 2 3 пъти на ден или седмица и то без да се аргументираш. Изключително повърхностно поведение, което единствено може да се приеме от крайно ненчетени и ограничени хора.....Ако се проследят коментарите и изказванията ще се види как всяко изказване е не за обществото, а за сила, позиция и пол. положение....

87

Анонимен

преди 1 месец

Неправомерно е всичко,което се случва по време на избори! Изнасянето на чували,пълни с бюлетини,костинбродските бюлетини,купуването на гласове,корпоративния вот,раздаването на кода на машините от простокиро,ала-бала с машините,незаконното им заснемане от един зам.министър,изчезналите флашки,фалшифицирането на протоколите и още,и още престъпления в изборния ден! За какви и кои точно честни избори става въпрос?!

86

Анонимен

преди 1 месец

Че нали точно Про стия похотливец купи машините от Мадуро през м.юни 2014 г. Ама на материала толкова му е паметта ...

85

Анонимен

преди 1 месец

Бойко се е почитател на евразийското развитие и естествено, че е привърженик и на Мадуро, подобно но своя вожд и учител в Кремъл! Тях червено знаме роди ги....

84

Анонимен

преди 1 месец

Защо да останат машините за гласуване, г-н Борисов, нали доскоро люто ги кълнеше и медиите пишеха, че МЪдуровките обслужват Киро Петков и ПП?

83

m

преди 1 месец

Машините трябва да се махнат.

82

Анонимен

преди 1 месец

Че нали точно Борусия ги купи тези машини през 2014 г

81

Анонимен

преди 1 месец

Кой си ти и кой те пита дали да останат.Има закони и ЦИК за тази работа. Или исках да кажеш, че твоите хора няма да саботират процеса, както са го правели преди?

80

НЕгъра

преди 1 месец

Никаква вяра на политик! Алчни скотове...

79

Конграчулейшън

преди 1 месец

Банкята щом казва това, ще саботират машините. Тоя не му вярвам и добро утро да ми каже, ще знам, че е вечер! ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ!!!

78

Шафиора на жипката

преди 1 месец

Аз,съм назначен да козирувам и да изпълнявам поръчките на ЕС. за да няма развитие Българският народ и всички проекти и фондове да получават на време различните етноси и религии на майчината ни родина Турция.

77

Гласуваш за Чиста

преди 1 месец

И Свята Република и се появява сфински образи,сополи, пердон, соколи,фалшиви менти,плюнкаджии 7 убийци на бебета.

76

Анонимен

преди 1 месец

Доналд Тръмп:Никога не сме били по-близко до Трета световна война отколкото при управлението на Джо Байдън. Незабавно трябва да се прекрати прокси войната в Украйна и трябва да се премахне целия глобалистски неоконсервативен естаблишмънт, който непрекъснато ни въвлича във войни, преструвайки се, че се бори за свобода и демокрация в чужбина, докато ни превръща в диктатура от третия свят тук у дома.

75

банани и WC хартия

преди 1 месец

Бонджoрно гербoмафиозо...!!

74

Ако ме спечелят

преди 1 месец

Изборите гербАЛА,все в внасят 2 мильона истамбулска полиция за права и свободи на дупетатите.

73

Машините така

преди 1 месец

Са програмирани на всеки избори да се преизбират ДеПеСото и гербАЛА да се изГЕРБват от пачки и златни кюлчета.

72

Ей

преди 1 месец

За това не ходим да гласуваме, машини,списъци,бюлетини,всичко вече е решено.и да се напъваме,изборите са ясни.защо да ходим???даже и процента се знае .те горе са раздадени вече и министерствата,кой,къде и на каква позиция ще е.гласувайте за измамници,тарикати ,мошеници и т.н.

71

Анонимен

преди 1 месец

Вчера в парламента пак си гласуват дружно ГЕРБ ППДБ И ДПС. Просто след изборите ще остане сглобката. Единствено ще се наредят спрямо пропорциите на дупататите си.

70

Р

преди 1 месец

Лъжец крадец изцапан с кръвта на хиляди млади момчета славяни