106

Away

преди 1 месец

В Щатите заподобно нещо което се казва hit and run, глобата е от 2000 до 20 000. При пострадал зависи от щата елизаш в затвора до 15г. в зависимост от случая. При смъртен случай честно не ми се мисли какво е наказанието. Та просто един вид сравнение. Незнам защо са ни толкова и.дио.тски законите. Явно тия където ги създават са меко казани. И.дио.ти!!!

105

Анонимен

преди 1 месец

ПротестСрещу бакшишите убийци на пътя

104

Честен таксиджия

преди 1 месец

Абе *** излез и се извини .Заради теб ,ще ни умориш занаята Утре никой няма да на иска .

103

Анонимен

преди 1 месец

Не не е и разбрал , ако е бил на 3-4 ракии , или на дрога !

102

Анонимен

преди 1 месец

Имах един Опел Зафира В. Страничните колони на предното стъкло са толкова дебели, че буквално при правилния ъгъл и разстояние биха скрили слон (малкото триъгълно прозорче е напълно безсмислено). Може подобен да е случая, може да се е заприлазвал, може да се е зазяпал в навигацията, хиляда причини има. Въпроса е защо не е спрял, защо не е помогнал и пешеходците, да се беше извинил поне. Определено би трябвало по-сериозно наказание да му се наложи.

101

Клиент

преди 1 месец

Скоро седнах в такси.Казах за къде ще пътувам.Таксиджията запали двигателя.В този момент телефона ми звънна и се наложи да отложат пътуването.Извиних се на таксиджията.Той ми каза нагло, че. Е запалил двигателя. И му дължа сумата 2.50.Дадох му три лева.Каза ми ,че нямал дребни да ми върне ресто...Ето това. Са 90 процента от предлагащите тази услуга.

100

Алекс

преди 1 месец

Майката и детето да си извадят медицинско и да го съдят за нанасяне на телесна повреда.Гадният бакшиш не бива да се измъкне толкова леко.

99

Шофьор

преди 1 месец

Опреснителен шофьорски изпит ВСЯКА ГОДИНА! Както преглеждаме колите, така трябва да преглеждаме и знанията си! А знаем, че има хора, който не помнят какво са закусвали тази сутрин. Да, ще причини неудобство,ще струва пари, но от друга страна ще знаем правилника на изуст и гарантирам ще има по-малко шофьори, по-малко кандидати за шофьори и значително по-малко ПТП-та.

98

Потресен

преди 1 месец

Чел съм правилника веднъж преди повече от 2 десетилетия. Там имаше твърдение, че продължението на тротоара е пешеходна пътека. Малките деца също често се споменаваха в правилника и като цяло пешеходците са почти винаги с предимство. Потресен съм от коментари по-долу, на хора активни шофьори, които нямат представа от правилника. Ако имахме служби като хората - коментиралите тук трябва да бъдат установени и принудително пратени на изпит. Вие сте потенциални убийци!

97

Аз

преди 1 месец

Аз съм съгласен да има само глоба за 200лв, но същата глоба искам да има и бащата на детето след като му разбие мутрата и му разпори г.за.

96

...

преди 1 месец

И как точно с тези мижави глобички, ще си вземе поука? Това е смешно. Всеки може да кара, да блъска хора, да бяга и да знае, че с 200лв нещата ще се наредят?

95

Кошмар

преди 1 месец

Значи, блъснал и избягал, за двете нарушения от 300-500лв. Аз имам фиш за тази сума, помеже шофирах по трилентовия булевард към Надежда с 65км. в час не застрашавайки никого! За този трябва поне 2 бона глоба, а и жената да го съди за още десет поне.

94

Ели

преди 1 месец

То като гледам глобата каква е чак се чудя има ли смисъл въобще да се хабя на местя крака на спирачката... Като държавата не си върши работата, жената поне да го съсипе от съдебни дела!

93

Гошо

преди 1 месец

Сега таткото трябва да му напише едно актче,като помоли група вежливи роми да му.разкрасят задният двор.Много е възпитателно

92

1% диария

преди 1 месец

Една лъжица изхождано от разстройство разваля вкуса и ароматите на цяла тенджера суша.

91

1% изпражнения

преди 1 месец

Една лъжица *** от разстройство развалят вкуса и ароматите на цяла тенджера суша.

90

До 97

преди 1 месец

Точно това е целта на тиквите,калинките,копейките и доганчета...да не се гласува за да ни управляват ЗАВИНАГИ...ЗАТОВА ТРЯБВА ФА СЕ ГЛАСУВА,А ЛОГИКАТА ВСИЧКИ СА МАСКАРИ....РАЖДА ПО ВЪРХОВЕТЕ САМО МАСКАРИ...

89

МВР жалкари

преди 1 месец

Защото корумпираните продажници са го пуснали с едно актче, очаквайте още такива като него! После ако се чудите кой е виновен при следващия който гази майки с деца и не спира - точно тези които са написали днес акт за 200лв вместо да бъде арестуван и съден!

88

Франк

преди 1 месец

Това е умишлено действие! Как така не е задържан, нарочно ги блъска, завива върху тях и ускорява автомобила!

87

Анонимен

преди 1 месец

Тоя е за бой, не само някакъв акт.