127

Анонимен

преди 1 месец

Делят ни защото сме най-древната цивилизация - арийците и сме трън в очите на евреите, това първо. А също така, това ни прави трън в очите и на завистливи западноевропейски държави, които много им се иска те да са арийците, ама не би.

126

Анонимен

преди 1 месец

Явно много хора в този форум смятат, че лицемерните французи, мазните италианци, пъновете от Германия и Австрия, развратните гейове от Холандия, Финландия и Швеция, *** *** от Испания и Португалия, са по- добри и стойностни хора от нас?!! Хаха. Еех това самочувствие! Всичко опира до пари! Еми ние не сме били крадци и робовладелци когато онези са тормозили целия свят!!!

125

Анонимен

преди 1 месец

Мило му става на човек от свещенната простота на свиничков човек без първи клас

124

Анонимен

преди 1 месец

От коментарите личи колко зли хора живеят в БЪЛГАРИЯ! ПЛАКАЛ НА ПОГРЕБЕНИЕТО НА БАНДИТИ!ТЕЗИ МОМЧЕТА БЯХА МЛАДИ СПОРТИСТИ/нямаха късметада продължат като него да се състезават/ , НО НЯКОЙ ГИ НАПРАВИ'' БОРЧЕТА'' ПОСЛЕ БЯХА ИЗБИТИ И ПАРИТЕ ПРИБРАНИ!ИЦО СЕ СНИМА В РЕКЛАМА, всички световно известни участват в РЕКЛАМА, вие просто завиждате!АКО МОЖЕ ЗЛОБА И ЗАВИСТ ДА СЕ ПРЕОБРАЗУВАТ В ЕНЕРГИЯ, НЯМА НУЖДА ОТ АЕЦ,ВЕЦ,ТЕЦ ЩЕ ПРОИЗВЕЖДАМЕ ЗА ДВА КОНТИНЕНТА

123

Един

преди 1 месец

Естествено , че сме втора ръка държава и хора. Излезте навън само и се разходете из градовете и селата ни.

122

Евалла!

преди 1 месец

Голям!!!

121

Върл Левскар

преди 1 месец

Браво Христо !

120

Десен сектор

преди 1 месец

Рекламното лице на мутрите трябва да мълчи. Едно време рекламираше наркотрафикантите и рекетьорите от ВИС-2, сега рекламира хазартните босове (които са същите). Рева на погребението на убиеца и рекетьора Васил Илиев, който е почернил много семейства. Срам и позор е Христо Стоичков.

119

алонсо

преди 1 месец

не обима футбо и не познавам Стоичков но..като отидох в Мексико, питат от коя държава си, казваш България и те гледат тъпо,после един се сети и пита Стоичков, казваме дастанаха хората и ни прегърнахатова е Стоичков знаят го по цял свят нека да не го плюем

118

ЗА 124

преди 1 месец

До АнонименЗАЩОТО МУТРИТЕ СА ПЛАТИЛИ НА СТОИЧКОВ ДА ИДЕ ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ, ЗАЩОТО НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЯМА ДА ОТИДЕ ДА ГОВОРИ ТАКИВА ГЛУПОСТИ

117

Тоз пък!

преди 1 месец

Да не сме втора и трета ръка държава, най сме пета ама колония! Ай сик....!

116

иванова

преди 1 месец

най-после един българин за изкаже мнение в полза на държавата ни! може да няма дар слово като политик раболепен или мазен учен, но от всички "пътуващи" до Брюксел изрази мнение в полза на нашите интереси!

115

Анонимен

преди 1 месец

И защо трябва да иде Стоичков, за да го каже?! Нямаме ли политици, които да ни защитава интересите?! С какво държави, които са били колонизатори и трябва да се срамуват от това - Великобритания, Франция и Испания, са по-добри от нас? С нищо!

114

а защо

преди 1 месец

вие не започнете да работите като в държавите първа ръка,защо не почнете да плащате сметки и данъци като тях,къде в тези държави имат имотите и несметните богатства на българина,ама сте нагли,нагли,та знае ли се

113

Анонимен

преди 1 месец

може да всякакъв но поне има топкии да им го каже а Денковци и Гаргамели им се кланяха мълчаливо

112

СТРАНЖДАТА

преди 1 месец

Изказвал се е под съпровода сръбска музика на цеца величкович. За по-осезателене ефект.

111

Анонимен

преди 1 месец

ЕВРОПЕЙЦИТЕ МНОГО ОБИЧАТ ДА ИМ ПРАЩАТ БАЛКАНСКИ МАЙМУНИ ДА КРЯСКАТА И ДА ГИ ЗАБАВЛЯВАТ. ТАКА СЕ ПОТВЪРЖДАВА ТЕОРИЯТА ЧЕ НА БАЛКАНИТЕ СА МАЙМУНИ.

110

Анонимен

преди 1 месец

Ицето е *** та дрънка и съвсем нормално е любимец на русофилията. Вече и за президент искат да го издигат! От друга страна се вижда, че интелектуалното равнище на герберастията, които пратиха Стоичков казинара в Брюксел, и русофилията е на едно ниво.

109

УжасТ

преди 1 месец

Колко тъпотии е надрънкало това човече ... А дори със затворена уста не изглежда много умен , защо си я отваря ...

108

Анонимен

преди 1 месец

Може да е всякакъв , но поне си казва всичко , а разни професори от БАН и Харвардци ни продават за жълти стотинки .