30

СЪВЕТ

преди 1 месец

Евродепутат се избира за 4 години , както е БГ Парламента .Не се връзвайте на обещания в 12 часа преди Изборите .Този Евродепутат Лъже - ще ви дам Пример - искате да минете на автомивка за 15 секунди .

29

Анонимен

преди 1 месец

Точно за 1 минута да се обработват и всички наркотици да минават бързо по трасето.

28

Анонимен

преди 1 месец

Този е един много голям лъжец! Идват избори и всички демагози са тръгнали на лов за канарчета,че тия топли и сладки скъпоплатени столчета в ЕП никак не са за изпущане! Когато макрончо ни заби изключително неизгодните условия за тировете,този се разходи с един камион и рече,че макрон е преборен и всичко ще е наред с нашите камиони! Но и до момента нищо не е нараед,камионите чакат с дни по митниците! Та и едната минута на тоя е също една предизборна пунта мара!!!

27

Анонимен

преди 1 месец

А за леките коли остава ли чакането. На границата е видно, как нарочно нищо не вършат и се мотаят, а ние си висим с часове. Иначе самата проверка е не-повече от 10 секунди. Срамота е да ни унижават по този начин. Що за европейски съюз е това, по-лошо и от Африка

26

Гошо

преди 1 месец

Да де, ама остава и да се осъществи

25

Анонимен

преди 1 месец

Важи само за укринските камиони !

24

Анонимен

преди 1 месец

ЕС е заприличал , на манджа с грозде !

23

Анонимен

преди 1 месец

Значи ЕК приема да разгледа въпрос, подписан от 40 хиляди граждани, но ГЕРБ не пожела да проведе референдум, който беше поискан от 600 хиляди българи?

22

подкуп за 30 секунди

преди 1 месец

Е тия от ЕС дават 60 секунди за камион... А азе предавам подкупа за 30 секунди... Нема проблеми.

21

Мнение

преди 1 месец

Смях, смях, смях! Как да стане това, когато само да отворят и разгледат пътните, ти трябва повече от минута. Пълна предпоставка за контрабанда е това и отбиване на дейност. Тези, от Брюксел, седящи и получаващи хиляди, имат ли си и най-малка представа за положението при камионите?

20

Да се поучи

преди 1 месец

Европейският парламент от Бг парламента... Искаш референдум ама немааааа, щото така рекла сглобката... А закона друго реди, ама дори така наречения конститоционен съд реши че нема значение кой кво писъл, кво рече сглобката това е и закон и конституция...

19

ghgh

преди 1 месец

Та да може да минават по- бързо белото за зеленски и другите *** от ес. Не трябва да има шанс да бъдат заовени на границата.

18

до az

преди 1 месец

ние не сме в Шенген, и това ли трябваше да уточнявам?

17

az

преди 1 месец

До Да припомня, Да бяхте уточнили, че става въпрос за шенгенските граници! Където - така или иначе - проверки не би трябвало да има.

16

Да припомня,

преди 1 месец

Андрей Коваков е оня дето изказа казарма за 1 месец, докато беше в отпуск и сега се мисли за войник.

15

До мак

преди 1 месец

Що, сега не минават мигранти, наркотици, оръжия и всякакъв друг вид контрабанда ли? Така и така минават, поне да няма опашка.

14

Без Шенген

преди 1 месец

няма обработване на 1 минута - ха, да видим!

13

Анонимен

преди 1 месец

Охааа ... Контрабмдааа

12

мак

преди 1 месец

За 60сек. само ще си кажат добър ден. Сега ще процъфтява транспорта на мигранти, може и оръжия или пък наркотици. Няма контрол, пей сърце.

11

Пешо

преди 1 месец

Е не е странно че представителя на Мутриите в БГ предлага подобна мярка. Даже се учудвам че не е предложил проверки да няма, че доставките на беело да станат по график.