85

Анонимен

преди 1 месец

Като цяло е много кофти , че навсякъде по света, управляващите от вече много много години са пълни непрокопсаници и поставени личности. Без особенни качества или интелигентност. Виждаме го навсякъде от Европа до Америка, че и отатък Азия. Това е тенденция. За да управляваш не е нужно да си умен или човечен, просто трябва да си п..р..о..с..т.., безскрупулен, послушен и удобен. Да можеш да очистиш хиляди хора без гузна съвест. Умните и добри хора не са в политиката, няма да ги срещнете там.

84

Анонимен

преди 1 месец

Наистина исторически, трябваха ви 20 години за да измислите някаъв си пакт, толква сте бюрократирани и корумпирани. И Бойко и Пеевски и тези преди тях също пишат история, Путин също, ще влезне в учебниците. И въобще историята се пише от некадърници и овчари, Хрушчов е бил овчар, Тодор Живков беше овчар все овчари в тая история, ама какви овчари....велики

83

Кошмар

преди 1 месец

Значи, правите пре.би другарче на бедните държави и задължавате нормалния човек като мед, който има две деца и работи на две работи да гледа и на "Ахмед" чаветата!?! Пълно безумие! Супер лицемери! Това е едно от многото безумни решения на този съюз напоследък, за които нямам толкова оставащи символи за да ги опиша. Тежко ни...

82

гошо

преди 1 месец

Референдум за излизане от ЕС и изгонване на всички пришълци.

81

Анонимен

преди 1 месец

Урси си мисли, че прави история. Няма по-яка метла от историята.

80

Анонимен

преди 1 месец

UK-то напуснаха цикра навреме, браво на тях, ние да му мислим.

79

Анонимен

преди 1 месец

Тази лелка, най-семпла, дето ни пробута незаконно отровните ваксини, няма ли да се изправи пред съд? Или тя е недосегаема.

78

eDreams

преди 1 месец

Сбогом

77

Анонимен

преди 1 месец

Защо по дяволите всички сламени уптавленци, след като прокарат нечии чужд интерес, и после го наричат "исторически, паметен, народен, смел, храбър...." и т.н и тн. ??? Толкова ли не могат да погледнат през прозореца и да видят, че долу данъкоплатците искат да ги линчуват....??? Изобщо що за Оруелски експеримент е това в което живеем....????

76

Анонимен

преди 1 месец

Прецакваш собствените си членки, и наричаш това "исторически" ден. Как може ЕС да се управлява от такива неадекватници?

75

Trump2024

преди 1 месец

Тази сатана когато се радва, значи че пак нещо е направено с/у нормалните хора и с/у държавите от ИЕ. Сега всички мигранти които ги хващат и ги осъждат в криминални прояви, ще ги пращат в България, и вероятно Румъния. Разбира се че нашите престъпници политици няма да имат нищо против, напротив. И разбира се че политици като Орбан ще имат против и ще опонират. Значи ИЕ става вече и човешки б оклукчарник, не само за нормалния б оклук, който се изнася към България.

74

Българин

преди 1 месец

Велика жена!!! Съградила Европа с ръцете си. Тя трябва да заема пожизнен пост в ЕС.

73

Дрт Пъън

преди 1 месец

Хурсула ни го нахърсули.... Барабар с макарите.Така вече ВСИЧКИ араби и афрота които отказват или не могат да се интегрират на Запад, демек, не учат език, не работят и са криминалнопроявени... ще бъдат връщани към страните по периферията на тоя демократичен, равноправен и справедлив Европейски съюз. Демокрация в най-чистия си вид. И бедняшките страни като НАС няма да могат и гък да кажат. Щото ще следва спиране на евросредстватаи наказания. Браво. За такава Европа си мечтаехме по татово време.

72

Анонимен

преди 1 месец

Урсула, ако беше по-млада и нераждала деца, щях да я взема за приятелка.

71

Анонимен

преди 1 месец

Без засукани думички какво стана- Запада реши да ограничи и избира броя модерни слуги които им трябва ,а балканите стават бежански лагер и кошче за отпадъци на миграционния поток .ЕП вече гласува и закон против вето на страни несъгласни ,не искащи да изпълняват каквито и да е закони заповядани от ЕП ! Абе демокрация му кажи и не го обиждай повече !

70

мак

преди 1 месец

Ама че сте готини. Оставихте оня анонимен65 с обиден коментар към българи, обаче отговора ми го изтрихте.

69

Анонимен

преди 1 месец

вземи си ги дом като са ти толкова скъпи бе, Урсуле!

68

Тагарев

преди 1 месец

Да бягаме, Урсула, Възраждане идват!!!!

67

Алeксандър Пoпoв

преди 1 месец

Урсула е жaлък градински маркуч. Заявявам го най-отговорно като гл. редактор на този сайт.

66

!!!

преди 1 месец

Евроизбори ли.....Една ГОЛЯЯЯМА мазна черта на бюлетината!