8

Учи правопис

преди 1 месец

До 6 До 9. По същата логита, след като ти така и така ще умреш, защо се мъчиш да ж логита ивееш? Храниш се всеки ден, къпеш се всеки ден, вършиш някаква работа за да искарваш пари. Мъка братче. . . . логита е логика, искарваш е изкарваш и т.н. Аман от съвети на неграмотни-ци!

7

Анонимен

преди 1 месец

Шенген та шенген Дб прецака и реалтани

6

Анонимен

преди 1 месец

До 9. По същата логита, след като ти така и така ще умреш, защо се мъчиш да живееш? Храниш се всеки ден, къпеш се всеки ден, вършиш някаква работа за да искарваш пари. Мъка братче. Вие копейките не знам как дишате с тоя ваш акъл...

5

Харе вишу

преди 1 месец

Аха аха да влезем в шенген и ЕС ще вземе че се разпадне . Най много правописа да премахнат . И матурите изобщо . И изисквания за вишу за началници. Щом може депутат . Що да не може лекар инженер без вишу.

4

Анонимен

преди 1 месец

Кой в Бг се вълнува от здравето и безопасните условия на труд, това да не е Европа. Там служителите са на почит и уважение с добро заплащане и до кабинета на директора. Тук и частника и държавните структури гледат несериозно на това, всичко е само имитация, а и тези хора са с най-ниските заплати.

3

Анонимен

преди 1 месец

Време е да има депутати с разсъдъка си!

2

Сакън

преди 1 месец

Ще дойде и червения пират у Шенгенъ!

1

Авс ТРИЯ

преди 1 месец

Е панема дастане