8

Анонимен

преди 1 месец

Как ще ги стигнем китайците?И да попитам, как се дефинират тези енергийни превозни средства?

7

Факт

преди 1 месец

Китай произвежда 3 пъти повече коли от втория по големина производител САЩ!

6

Анонимен

преди 1 месец

Дори Китай не е социалистическа дупка още като България.

5

Анонимен

преди 1 месец

Въпреки всичките спънки и огромният протекционизъм,плановата икономика на Китай произвежда и продава около половината произведени автобомили в света за година?Защо така бре либерасти????

4

Според Риши Сунак

преди 1 месец

Китай бил заплаха. Ето как се пътува с влак стрела в Китай, бизнес класа. https://youtu.be/FgthWgZGb-w Бизнес класата е най-луксозната в Китай! Това ли е заплахата? Влакове, самолети, мостове, пътища, язовири и ел. централи, 5джи, 6 джи антени, смартфони и компютри, ел. автомобили,у космически изследвания и космическа станция. И какво ли още не. Това ли е заплахата? Докато МАЛОБРИТАНИЯ единственото което можа да измисли е обеднен уран в Украйна! Тия са срам за човешкия род!

3

Анонимен

преди 1 месец

Еднопартийна система е формално на хартия! В действителност така наречената партия е една огромна структура от около 90 милиона души, сред които най-способните се изкачват до върха и им се дават управленски лостове на държавно ниво. Вътре в партията има идейни течения и сериозно противопоставяне и дискурс. Това е причината да са толкова добре икономически.

2

Шах

преди 1 месец

Енергийни коли. Кока Коли

1

Анонимен

преди 1 месец

Бъдещето е на Азия, понеже европейците са глупави и се самоубиха.