14

Мхмм

преди 1 месец

Всеки полуграмотник тръгна да става селф мейд бизнесмен. Че да хванеш да учиш счетоводство, архитектура или машинно инженерство е по-трудно. Да гледаме в ютуб видеа и семинар чета на този и онзи си е къде къде по-лесно. Всяка пачча с някой, който я издържа иска да става и тя бизнесдама. Плаща за юли тонкин, за капитонова, да в научи на маркетинг, въобще страшна работа. Всичко станаха дигитални маркетолози. За жалост родените след 2000 в голямата си част не знаят въобще по кой свят са. Горките.

13

Анонимен

преди 1 месец

сакън и язък

12

реалист

преди 1 месец

Малка част от младите се интересуват от работа.Огромната част са инфантилизирани,мързеливи и неграмотни.Това е за съжаление грозната истина.Но вината е в нас-техните родители.Ужасен съм,че старото ненормално,искат да ми го представят като новото нормално.Нашия европейски християнски свят е едно слабо,обезкървено общество.Затова станахме обект на нападения от при-м-и-тивите от изток.Трябва да се съвземем.Но децата ни, са слаби.

11

Анонимен

преди 1 месец

ФОНДА НА ФОНДОВЕТЕ ДОБРИ КАЙМЕТА ПЛАЩА НА ЛЕКТОРИТЕ!!!...

10

Анонимен

преди 1 месец

от права лопата - никой

9

Анонимен

преди 1 месец

И МЕН БАБА МЕ НАУЧИ НА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО - ДА КУПЯ ЯБЪЛКА ЗА 0,2 ЛВ, ДА Я ЛЪСНА И ПРОДАМ ЗА 2 ЛВ С 900% ЧИСТА ПЕЧАЛБА ПОСЛЕ УМРЯ И МИ ОСТАВИ 200 000 000 000 ЛВ НАСЛЕДСТВО!!!...

8

До 8

преди 1 месец

Не е така приятел. Взеха да се събуждат. Деца взеха да си правят отново, има някаква патриотична емоция. Аз си мисля че се оправят нещата Следващата стъпка е да се изчистим от наркотиците. Много младежи станаха наркомани, а това им съсипва живота от малки. Спорт, четене и работа и успеха ви е в кърпа вързан. Ромите бачкат и имат пари, но нямат акъл. Трябва да има и кадърни хора

7

Анонимен

преди 1 месец

Aбсолютно нищо не ги интересува, освен да работят нещо свързано с ланкане и нищо да не правят по цял ден. Инфлуенсър до инфлуенсър, само бачкатори няма.

6

Пояснявам, така е

преди 1 месец

Виктория Христова, изп. директор на Фонд на фондовете на фондовете на фондовете и т.н. Последните фондове да затворят вратите.

5

Така е

преди 1 месец

Масово се изкупуват мотики, чукове и сърпове.

4

Анонимен

преди 1 месец

Никой не иска да слугува. Проблема е само кой ще бачка.

3

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

До Анонимен 2 То па в Северна Корея и Росия младите са едни ентелигенти...

2

Анонимен

преди 1 месец

След 30 години демокрация и западна ориентация младите са кръгли дебuли които дори две и две не могат да сметнат

1

пари дай акьл не дав

преди 1 месец

интересуват се от альш вериш и да сочат с пръст кой ко да прай зад бюрото