46

Анонимен

преди 1 месец

Значи за Франция и Великобритания може нови мощности , а за Нас не ? Костов, Царя, Боко, Киро... само предатели по Нашите земи !!!!!

45

какви новини

преди 1 месец

без руските енергоносители ражда пропагандата на измислици!

44

В щатите също

преди 1 месец

15 кв км слънчева електростанция за половин час буря с градушка станала на *** - тая новина къде ви беше?

43

трябва ли да вярваме

преди 1 месец

При тоя нестабилен климат не бих заложил на вятър - работа!

42

ФАКТ Е:

преди 1 месец

ЕЛ- ЕНЕРГИЯТА И ВОДОРОДНИТЕ КЛЕТКИ СА БЪДЕЩЕТО!!!

41

Йордан

преди 1 месец

Електричеството е новия петрол. Който има електричесво, той ще е богат.

40

Анонимен

преди 1 месец

Европа ни дава лултура да лапаме на зелените бахура .

39

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 месец

Търсенето на електроенергия може да остане по-ниско за по-дълго време само като резултат от настъпващата деиндустриализация в Еесовската зона. В Русия ситуацията е диаметрално противоположна. Русия усилено строи нови супермощни ВЕЦ, нови газови генерации и нови АЕЦ на бързи неутрони/оловен топлоносител.

38

Анонимен

преди 1 месец

Стигнах до "спадът на цените на електроенергията" и ви теглих една майна.

37

Анонимен

преди 1 месец

До Trump2024 Стига с тоя наратив бре! Не ползвай думи, които не разбираш. Не всички думи се ползват във всякакъв контекст. Научил една-две нови думи и ги джаска във всички коментари. За щяло и нещяло.

36

Анонимен

преди 1 месец

Глупости, глупости, глуууупости!

35

Trump2024

преди 1 месец

Макар жалката пропаганда, наратива се пропуква ЯКО!

34

Анонимен

преди 1 месец

Какви глупости пак са ви спуснали да пишете от посолствоТО?! Коя индустрия (осоебно тая на Германия и Франция) може да работи НОРМАЛНО на вятърни мелници и соларни шитняци? Няма вариант да убедите нормално мислещите хора. Да не говорим че половината време когато няма слънце и вятър тея недоразумения не могат да генерират и 1 ват енергия. Скрийте се!

33

Анонимен

преди 1 месец

ВСИЧКИ еко и зелени джендърлящки партии трябва да се забранят със закон. Всички ЛГБТ-то и прточие *** - на фронта в Окрайна за глобално редуциране на броя. Утвърждаване със закон на хетеросексуалните бракове като ЕДИНСТВЕНА градивна единица на обществото имаща право да отглежда и(или) създава потомство. Уважение и търпимост към всяка религия и утвърждаване на християнството като доминираща европейска религия.Пълно спиране на емигрантския поток.Само и ЕДИНСТВЕНО така Европа има шанс да оцелее.

32

Подсказвам

преди 1 месец

"зелените" технологии вредят много повече на околната среда.

31

Студен старт

преди 1 месец

Това често пускане спиране на реактори едва ли е технологично предвидено.

30

Не се

преди 1 месец

Притеснявайте есгейските зелени тъ...аци мислят за унищожаването на човечеството в световен мащаб не за озеленяване и подобряване на въздуха!!!Нищо,пак Путин е виновен.

29

Анонимен

преди 1 месец

Този пасквил е смешен. Който разбира от енергийна система ще се пукне от смях като го прочете. Нали искат колите да са електрически, т.е. и за тях ще трябва ток.

28

Анонимен

преди 1 месец

Не знам какви са тези ескперти, най-вероятно екоталибани със завършен 3-ти клас, няма как енергийната система на съществува без ядрени мощности. Тъй като фотоволтаиците могат да произвеждат ефективно само когато ясно и слънчево, а пък перките само когато има определена скорост на вятъра, за да се поддържа напрежението в мрежа трябва да разполагаш 24/7 със сигурни мощности готови да компесират слабите резултати на ВЕИ. Следователно без АЕЦ енергийната система на Европа ща рухне буквално!

27

Анонимен

преди 1 месец

Тогова да спрат стимулирането на Зелената енергия преди да са унищожили всички турбини.