12

Анонимен

преди 1 месец

Еее тоя че оправи туризма )

11

Анонимен

преди 1 месец

Милошев ще изстреля някой македонски турист в Космоса...

10

продуцент Турист

преди 1 месец

Големи майтапи у нашето БГ...Шоумен министер :)))))

9

Анонимен

преди 1 месец

Дори след 15 години в туризма нямам самочувствието да отида да правя шоу програми. То май не е до самочувствие, а до лицемерие. Е, и това не им е чуждо на новите политици! И аз правя бизнес последните 10 години и дори този факт не ми позволява да стана финансов консултант, примерно. ..... Тъжни хора! Службогонци!

8

Бай Миле

преди 1 месец

Тая Динкова гепи здраво от реклама и програми за свои фирми, че и главния секретар Николова е в играта. Как така ше продължава работата па и с нейния екип. Всеки министър си идва с екипа или този не става за такъв!

7

Анонимен

преди 1 месец

И заплата 1000 лв бруто

6

бургазлийка

преди 1 месец

Въй-въй-въй ! Живи да не бяхме и това нещо доживяхме !!! ША ни подготвя този муш-мурок !!! Софиянци обикновено ходят на плаж в Гърция - нормално, по-близо им е. Този от кога не е идвал лятоска по българското черноморие ? Ако някой се разрови в неговия фейсбук и този на жена му, ще се разбере.Обаче това лято ШЪ сме подготвени ! Мани - мани. Очаквах, че днес ще бъде махнат от списъка, но той остана, за съжаление. Сигурно защото е подготвен и е готов да ни подготви - няма друга причина, ШЪ знайте!

5

Анонимен

преди 1 месец

Милошев от кога започна да разбира от туризъм??

4

IQ 3.14

преди 1 месец

сложил е мастиката и ментата в хладилника и подготвя летния сезон. а след изборите - куче влачи рейс

3

да затвори всички

преди 1 месец

фиктивни легла - бунгала , стари хотели , ами както е било преди 40г , сега стои . Но заводите са приватизирани и фалирали . Та това си стои - цели декари . получава субсидия или просто седи . Новопостроеното е посещаемо . Затова има презастрояване . Един курорт като има 20 000 легла и сложиш в съседни имота 30 000 , а неползваш първите . Пълна глупост и шашма . капацитет между 20-30 ооо, а стават 50-60 000 . хахахаха

2

Анонимен

преди 1 месец

традицията ще продължи да събираме сухоземни костенурки и да ги пускаме в морето.Докато се научат че са вече морски!

1

Анонимен

преди 1 месец

Кво ще подготвиш. Инфраструктура ли ? Мръсните плажове ? Глупавите дебелаци на всеки курорт ? Ще направиш велоалеи ли? Или може би ще направиш тоалетни, адекватни душове ? Или ще махнете грозните капанчета и сергийки от курортите ? Абсолютно нищо неможе да подготвиш. Това е работа за поне 10г напред от този момент.