19

Анонимен

преди 1 месец

Напротив! Ще я увеличи, защото не искаме да храним ГЕРБави *** в мВР.

18

анонимен

преди 1 месец

Трябва всички да гласуваме, все пак МВР не брои бюлетините! Но, внимавайте за кого ще гласувате, нагледахме се на убийства, кражби и афери, през последните 3 години!

17

Никола Стефанов

преди 1 месец

Повечето от избирателите дори не разбраха, че имало някаква *** история около МВР - все пак всеки, който не е роден вчера е наясно, че когато има някакъв скандал около някой блажен пост, това просто означава, че т.нар. елит не могат да се спазарят за препродажбата на гореупоменатия пост.

16

от 2000 година

преди 1 месец

МВР се управлява от политически лица, не от професионалисти. За това е на този хал. Крайно времее политиците да разберат, че ако искат силно и независимо МВР, трябва да се спре с политическите назначения и наличието на политически кабинет. Още повече, че МВР е деполитизирана институция. Всички политически кабинети играят ролята на полит комисари. Крайно време е на всякъде тези кабинети за се махнат

15

:)))

преди 1 месец

До Явор Искаш да кажеш,че на посолството му дреме за твоя глас ли?Да се чуди човек от къде ви намират такива залюхани!!!!

14

Масови убийства

преди 1 месец

Полицаи избиха жените в град Бобов дол, десетки некролози на жени до 45 години!Къде е сега МВР и Калин Стоянов!?

13

цик и сик са

преди 1 месец

печалбари . статистиките са лъжливи . социолозите са платени . рамазана си е платен вот . който гласува за дтс , празнува по 10 дена . банго васил са за герб . за другите 3 март . хахахаха важно е в англия как гласуват . в турска ги съботират , в фрг ги ограничават . вота от чужбина е за итн . хахахаха

12

Анонимен

преди 1 месец

Кой е защитеният свидетел?

11

Явор

преди 1 месец

А МВР трябва да смени кадрите си. Това също е наш проблем, защото полицията е важна и засяга сигурността на всеки гражданин.

10

Тъпомера се счупил

преди 1 месец

Измервал Кирчо и Кокорчо

9

Явор

преди 1 месец

Всеки от нас в живота няма да погледне повече човек, който е говорил грозни неща за него. В политиката властолюбието е такова, че и пистолет да са ти опрели, ще управляваш с тези, които са ти го опрели за власт и ресурси. В живота баща няма да погледне сина си, ако разбере от познати на сина му как синът му е говорил обидни неща за него. Но в политиката е друго. Каквото и да са говорили, забравят, защото властта е твърде сладко нещо. Политиката толерира лицемерието. Затова масов вот.

8

Тъпомер

преди 1 месец

Абе гербави мекерета само на клавиатурата ли стоите бре,пфу отврат.

7

Явор

преди 1 месец

Може да се окаже прав Емануил Йорданов. Но аз смятам, че ще е безобразие. Народът се оправдава за почти всичко, това не ми харесва не мене. При ниска избирателна активност ще има Сглобка 2. На тези глупави и некадърни хора от ПП-ДБ Борисов и Пеевски отново ще им се подиграват. Ако масово не излезем, ще наблюдаваме за втори път неморален брак между хора, които се плюят (красиво лице на мафията, седене в скута и т.н.). Знаете, че всеки от вас ще отминава плюл го човек. Тогава гласувайте.

6

Анонимен

преди 1 месец

Този случай нанася тежък удар върху авторитета на МВР-----А другаруването на главсека на МВР с престъпници и приемането на скъпи подаръци от тях не подронва авторитета, така ли?

5

Майорс

преди 1 месец

За съжаление тска става , когато се избира главен секретар от политическа партия и то зсщото е брат на основателя на една от издигналите го партии!Още по лошо е че той е обвързан с нашумелите именс не сега , а от две години!Затова трябва да подаде оставка и да бъде подведен заедно с останалите под съдебна отговорност!

4

Анонимен

преди 1 месец

няма, посолството вече знае резултатите, но ще ги публикуват след изборите

3

Анонимен

преди 1 месец

Еми *** е, като главсека на мевере се е пошибвал с контрабандист, като е приемал скъпи подаръци от него и му е вършил преносно и буквално *** работа впоследствие. Браво на хората, които разкриха целия тоя цирк и за пореден път сложиха пеперастлъка на мястото му - на бунището на историята.

2

ДЕНКОВ ВРЕДИ НА БГ

преди 1 месец

НАКЛЕВЕТИ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ НЕЙНИТЕ СЛУЖБИ ЗА СИГУРНОСТ ТЪРГУВАТ С НАРКОТИЦИ.... ТОВА МОЖЕ ЛИ ДА Е БЪЛГАРИН..??......КОГАТО ДЪРЖАВАТА Е СЛАБА, СИЛНИ СТАВАТ ИСТИНСКИТЕ БАНДИТИ, НА КОИТО ЯВНО ПРОТЕСТИТЕ ОТ 2020 ГОДИНА НАСАМ, СЛУЖАТ

1

Анонимен

преди 1 месец

Емануил Йорданов е тотален ***!