27

Анонимен

преди 1 месец

До До 22. Ще ти Е - Нищо не ти се разбира.

26

Анонимен

преди 1 месец

Този на снимката с белезниците да не би да е Петър Бойчев, НЕГРАМОТНИЯТ АВТОР НА СТАТИЯТА?!

25

Анонимен

преди 1 месец

А защо сте използвали снимка с арестуван МЪЖ??? --- Ей, АМАН ОТ НЕГРАМОТНИ И МЪРЗЕЛИВИ ЖУРНАЛИСТИ!!!

24

Тъ.панар

преди 1 месец

Брей, цивилизацията какво нещо е!Едно време IRC, mIRC, ISQ, Skype служеха да ги .бем, а сегашните социални мрежи служат те да ни .бат

23

mne

преди 1 месец

И тук се сещам за приказката "не е виновен този който яде баницата, а онзи, който му я дава"

22

Кажи си, пич

преди 1 месец

До Ако се обрежат - Ти някаква агитация ли правиш? Да не си мисионер от Обединените арабски емирства? Или от Саудитска Арабия?

21

Анонимен

преди 1 месец

Имате ли представа какви бяха тези илюминации в южната част на София преди 2-3 минути? Не можах да разбера дали са около НДК или малко по-нататък.

20

Ха ха,

преди 1 месец

Жените мамят отдалеч, чрез социалните мрежи. Мъжете мошеници са по-смели. Започват истинска връзка, подлъгват жената или момичто, че вече правят планове за общо бъдеще и след като измъкнат пари от нея, изчезват. Най-скромните искат сума в размер на една заплата след като цяла година са живяли в квартирата на момичето. Най-наглите я карат да тегли голям заем и да им даде парите, за да подготвят бъдещия им съвместен живот или съвместен бизнес. Не се лъжете, започне ли да иска пари, съмнителен е.

19

Толкова си Гани не е

преди 1 месец

Имало във България да се развъждат на воля.

18

Дойде време

преди 1 месец

Мангасара да се отстреля.

17

Анонимен

преди 1 месец

Къде е Колев на Трактора ортака, сето щеше да спира Замундата. Или тука няма пари за него?

16

Ако се обрежат

преди 1 месец

4 мильонното различно население от Българският народ,ще има пари в излишък за пенсии и заплати, България ще стане най богатата държава в света без да работят!!!

15

Имам 1 мечта

преди 1 месец

Без Потурнаци във България.

14

Анонимен

преди 1 месец

Коледа. Звъни се на вратата. Отваря мъж. Отсреща Дядо Мраз и казва:- Казвай три желания, веднага ти ги изпълнявам.- Искам Мерцедес, къща в Бояна и един милион в зелено!- Хоп, готово е, имаш ги! - казал Дядо Мраз - обаче в замяна искам и ти да ми изпълиш едно.- Става, разбира се!- Ами аз понеже си падам по мъже, ако може, нали, сега тука...Залогът бил голям, та нашият човек веднага се съгласил. Клати го Дядо Мраз и го пита:- Абе братле, ти на колко години си бе?- Ами на 42...- Е добре сега, може ли толкова голям човек и още да вярва в Дядо Мраз?!

13

citoyen

преди 1 месец

До А защо на снимкатаЩото е жена с дръжка!

12

Циркът е голям

преди 1 месец

До като има шарани ще има и Рибари

11

Анонимен

преди 1 месец

Една позната стана жертва на измамник - писаха си по Вайбър 5-6 месеца, за който той успя да изкрънка 40 бона и да вземе кола на лизинг на нейно име, която той да кара.

10

Петко, М на 46

преди 1 месец

Ами като е имал 6 хиляди, ще даде. Аз като нямам пари и да иска, няма как да преведа шест хиляди. Освен да ги нарисувам, за друго не се сещам.

9

Анонимен

преди 1 месец

Когато непознат в социалките независимо по каква причина отвори дума за пари моментално го отрязваш. Той така си остава непознат докато не се срещнете лично. Елементарно Уотсън. Тия хора са съвсем завързани в главите.

8

Анонимен

преди 1 месец

Скъпи, купи ми нещо, моля те. Може да е Живън Ши. Скъпи, купи ми нещо, моля те. Може да е и Фере. Скъпи, купи ми нещо, моля те. Версаче нека да е! Скъпи, купи ми нещо, моля те. Може и картиер.