33

Анонимен

преди 1 месец

Избихте прасетата, направихте условията за гледане на овце, кози и кокошки непосилни за всеки, който не с милиони, а сега се подигравате с хората ...

32

Аууууу

преди 1 месец

Някои нямало да могат да си позволят месо за 100 лв. килото... Лелелелеллелелеле.... национална трагедия! Като ви е скъпо ще си вземете една-две пържолки. Пък ще си ги пекнете и ще си ги хапнете с кеф. това врещене, че няма за всички е досадно вече! Няма за всички от всичко! Винаги е било така. И винаги ще е така!

31

Анонимен

преди 1 месец

Тая година ще си ядете вие агнешкото мръсни алчни гя-у-ри бай г-а-н-Ьо-:вци

30

Анонимен

преди 1 месец

бе я вървете по дяволите

29

Петърчо

преди 1 месец

Не си купувайте замразени меса внос !!! Купувайте си наше прясно производство.

28

Мехмед Сланинков

преди 1 месец

Еленския бут е по-евтин, пък е и дивеч и не е мазен.

27

Рецептата

преди 1 месец

Най-доброто от всичките видове от стадото овче става от овча п..т-а с чесън.

26

ПО ВЕЛИКДЕН...

преди 1 месец

...може да стане и по 100лв/ кг......КЪВ Е ПРОБЛИМА????

25

У ФИЛИБЕТО. И СОФЕТО

преди 1 месец

.....Е ТАКА---АГНЕШКОТО Е ПО 35 - лв./кг.....НАЛИ ИСКАТЕ У ГРАДО.....ТЕ ВИ ГО....ХАХАХА

24

Анонимен

преди 1 месец

значи фермата продава на 8 лв, а шлякания магазин на нас ни го дава за 20 , е те това е нагла история!

23

" ФРЕНЧ РАК&quo

преди 1 месец

РАЗНИ РЕСТОРАНТСКИ ТАРИКАТИ ВИ ПОДНАСЯТ УЖ " ФРЕНСКИ СПЕЦИАЛИТЕТИ"----- ТА ДА ХВАНЕТЕ РАК, КАТО ПОЧНЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ...ХАХАХА.....

22

Анонимен

преди 1 месец

Къв е тоя "френч рак"?? От френската онкология ще да е..

21

Анонимен

преди 1 месец

Преди 21 години дойдох у Ирландезатъ, и съ почна... . Първия месец -въх, че евтино агнешко и давай да го почваме, след още три месеца - е, агнешко, след шест месеца - ха, стига с туй агнешко, де!!! Е, пак си го хапвам, де, а децата не понасят дори миризмата му, вече предпочитам телешко или свински врат, пекано пиленце с пълнеж, както го прай жената - те италианките са майсторки, виж, в Италия не е просто скъпо, там е Адски скъпо!!!!

20

СМЕХ....

преди 1 месец

Малките мъжки телета ви ги пробутват за агнешко, защото угоеното теле се гледа дълго до 400- кг.ж.т. а, месото му е евтино и не е рентабилно за стопанина!

19

В БЪЛГАРИЯ...

преди 1 месец

...НИКОЙ НЕ КОЛИ АГНЕТА---А, ШИЛЕТА ИЛИ ДЗВИЗКИ ПО НАД 40-кг/ живо тегло....Най - често ви пробутват и месо от малки телета-- за агнешко!

18

ЗА АГНЕШКО МИНАВА...

преди 1 месец

...И СВАРЕНО МЕСО ОТ ОВЦА ИЛИ ДЪРТ КОЧ, В РЕСТОРАНТИТЕ....ЛИЧНО СЪМ ГО ПРАВИЛ И ВИНАГИ С ГОЛЯМ УСПЕХ!!!!!!

17

Анонимен

преди 1 месец

Същото в Австрия е 40 евро килото. Уфси.

16

бг турчин

преди 1 месец

в някое турско село може и да ти колят и дерат и да ядат агнешко, но масово в Истанбул по шашлици и дюнери и ресторанти менюто не е агнешко, а от овен, разбирай коч, или овца, това е и не говорете глупости, ходил съм в Истанбул и в кланици и навсякъде, аз съм бг турчин

15

трагикомедия

преди 1 месец

Не знам какво ми хвалите тази Турция, земетресението ви показа, че там нещата са супер некачествени -от храни и строителни материали до прахове и всичко. Сега имаше в Тайван 7,2 и 7,4 два труса на 15 км от милионен град - 20 жертви и няколко пшовредени сгради, а в Турция хем беше до малки градове по 200 хиляди и видя 55 хиляди жертви и още 100 хиляди ранени. Така че всички турци и турски циганнни в Бг да не пишат глупости. В ТУРЦИЯ 80 % ОТ ПРОДУКЦИЯТА Е НЕКАЧЕСТВЕНА И МЕНТЕ

14

Анонимен

преди 1 месец

ще ядем де до вия то е ясно