11

Дени

преди 1 месец

Е, то всеки знае да командва.

10

Дядо Стефчо

преди 1 месец

Смисъл? Мързи го, ама дава акъл?

9

Някой

преди 1 месец

Защото при него връзките не минават.

8

Анонимен

преди 1 месец

Кога шъ пускат Роботките, бе????

7

Анонимен

преди 1 месец

"Български бизнесмен, такова нещо няма да си купи! Ще си сложи свой човек да командори и надзирава работещите във фирмата му." - Ако го направи ще стане неконкурентноспособен... :) ... Човекът иска да кажем 2/3/5000 лева месечно, боледува, има претенции за едно, второ, трето, а ИИ за съответната дейност ако струва примерно 100 000 и ще се избие за 2-3 годинки. Никой насила няма да го кара българският бизнесмен да си купува каквото и да било. Ако не иска, пазарът ще го изтика в ъгъла и ще фалира.

6

ИИ

преди 1 месец

Толкова много домашни животни не са ми необходими. Много ток хабят, пък и хранене искат.

5

Учените ли

преди 1 месец

Учените ще останат релевантни, докато плащащи те им богати и политици не решат че вече не са им нужни и че вече са направили достатъчно добър ИИ за да изтребят останалите чрез хуманна евтаназия или най-обикновена хрема, подкрепена с мерки Менгеле. След това релевантни ще са само Нотариусите и Гробарите.

4

Анонимен

преди 1 месец

Накрая ИИ ще командва други ИИ а ние хората ще дебелеем по диваните пред телевизора и ще пърдим.

3

вгз

преди 1 месец

Дори AI не иска да работи.

2

Анонимен

преди 1 месец

Нормално. Какво прави един проджект мениджър? Пита "Как върви проекта" и после всеки отделно "Как върви задачата". И папагал може да заеме тази ненужна длъжност, стига да се научи на тези две фрази.

1

Анонимен

преди 1 месец

Български бизнесмен, такова нещо няма да си купи! Ще си сложи свой човек да командори и надзирава работещите във фирмата му. Най-малкото ИИ-то след време, ще започне да му раздава съвети как да се държи с подчинените си.