26

malgiorno a tutti

преди 1 месец

До спомени от 60-те год: Ако ба'а Голда и дедо Моше беха живи в момента, от палястянците нямаше да е останало абсолютно нищо живо още преди 6 месеца. А Беняминчо с перце ги гали, да се чуди човек защо... Колкото до персийците (иранците) - ще вземат накрая да събудят Ахура Мазда и он такава мъдрост ще им докара, че цял сегашен Иран ще стане на зороастрийски храм :).

25

спомени от 60-те год

преди 1 месец

Ако Нетаняху успее да разгроми Хамаз, ще настъпи най-сетне мир в Палестина. А самият Нетаняху ще стане национален герой на Израел. На трето място в историята след Давид Бен Гурион и Голда Меир. Хамасците са извадили страхотен, невероятен късмет, че Голда Меир вече не е жива и тя сега не е премиер на Израел. Ако Голда Меир хипотетично беше възкръснала само за една седмица и да управлява Израел, палестинците щяха да целуват ръцете и краката на Нетаняху. Щеше да им се види като ангел небесен.

24

Аноним

преди 1 месец

Дори Ердоган няма смелоста да сре Израел,а Иранците си приказват приказки

23

Аноним

преди 1 месец

Иранците само се заканват и нищо повече,всички държави около израел се засанват но на никой не му стиска да нападне израел нямат смелост ,те знаят какво ги чака след това

22

Анонимен

преди 1 месец

До 17 всъщност нямат. Иран е този който прави мизерия псотояно на Израел и заплашва с неговото заличаване. Такаче иранн няма никакво право за нищо. Знае че ако тръгне срещу Израел ще бъде унищожен ядрено . Само това го спира да окупира всички в региона.

21

Анонимен

преди 1 месец

Най вече там!

20

ГАДОРЯН

преди 1 месец

Така такааа. Защо САЩ вече не помага на Украйна? Защото се готвят за тежка война с Китай и Иран. Айде Иран не е кой знае каква трудна хапка, но Китай едно че е 1,5 млрд, второ има ядрена триада. Предполагам че с Китай няма да посмеят, но Иран е задължително да бъде размазан. Израел не може сам, единствено заради малката си численост. Инак ако бяха колкото населението на Украйна, никъв проблем.

19

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците се самозабравиха напоследък,мисля че Украйна ще отмъсти,и то лошо.И имат пълното морално право да го сторят

18

Анонимен

преди 1 месец

Най вече тук!

17

Анонимен

преди 1 месец

Израелците се самозабравиха напоследък,мисля че Иран ще отмъсти,и то лошо.И имат пълното морално право да го сторят

16

Анонимен

преди 1 месец

"Нямат технологии да се защитят от въздушен удар." - дали нямат, няма как да знаем. Те няма да кажат. А иначе са единствените в света приземили без повреда професионален боен американски безпилотен самолет на свое собствено иранско летище.

15

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

Нямат топки да отмъстят обаче и само лаят.

14

Анонимен

преди 1 месец

Ислямиста генерал е при 72 брадати девици. Трябва да празнуват иранците.

13

Анонимен

преди 1 месец

Иранците ,освен да бесят годишно по 900 човека от своите по кранове, какво друго точно умеят?

12

Анонимен

преди 1 месец

В Газа цивилни няма, да не говорим че няма и палестинска нация, език, религия и история. Нацистка държава е в пъти по-добре от джихадистка държава. Точка.

11

Анонимен

преди 1 месец

Израел е нацистка държава. Израел извършва геноцид над цивилно население по национален признак.

10

Анонимен

преди 1 месец

Куче което много лае не хапе.

9

Анонимен

преди 1 месец

Израел и Сирия официално са във война от 1947г., никога не са подписвали мирен договор. Иран праща джихадисти генерали на 60км от сирийско-израелската граница, насъска Хамас и Хизбула, какво очакваха? Букет холандски лалета и вечеря за двама на яхта? Какво се пънат, ще взривят посолство в Китай или Европа може би? Не виждам да имат полезен ход.

8

Анонимен

преди 1 месец

Ми нека се опита.:)

7

Фют

преди 1 месец

От кой ли иранците се учат да заплашват :))))))