68

13,52 а да и 48

преди 2 месеца

Нещо много злобнички едни такива с комплекси за малоценност са почти 90% от нашенци те в България. Както и споменах по долу Норвегия дава повече пари а и Австрия ми изглежда по чисто от the usuall Bri'ish plunkers iniee. Може би ще отида на почивка в US And A да видя как е там по курортите.

67

От 13,52

преди 2 месеца

Ами не прибрах се да си почина година а доколкото в Британия не съм живял в една стая с румънци и ако това са твоите приживявания не си мисли че всички са льохмани като теб. Живях си живота там самостоятелно не с 100 човека в къща както много други нашенци. Имах си кола не трошка имах си каквото си искам за нормален живот. Сега съм тук защото започвам работа за Норвежка компания в Австрия и уча немски и обикалям из България и Европа.

66

Хе хе хе хе

преди 2 месеца

До 53: Офф да пак излъгах. Не са 2 евро а 2.85 на час. Ама голяма заплата бря.

65

Анонимен

преди 2 месеца

до поздрави от Острова: нямам против да се вдига минималната заплата, но винаги когато тя се вдигне, сякаш автоматично се вдигат много други неща, най-вече такива от първа необходимост. Нямам наблюдения как е в чужбина.

64

Анонимен

преди 2 месеца

Това е нищо! След време като надуят цената на тока, ще видите тогава какво е ПАДАНЕ НА ПОТРЕБЛЕНИЕТО на много стоки и услуги, които не са от първа необходимост.

63

До поздрави

преди 2 месеца

Бел съм на острова и според мен минималната трябва да е 10 хиляди, а средната 30 хиляди, но там никой не дава такива заплати.

62

Анонимен

преди 2 месеца

ТРЯБВА ДА СЕ ЯДЕ

61

Анонимен

преди 2 месеца

У ТКЗС-то ходят с дочени дрехи и гумени ц.ървули :)))

60

Анонимен

преди 2 месеца

У ТКЗС-то ходят с дочени дрехи и гумени *** :)))

59

поздрави от Острова

преди 2 месеца

Идвам си в България от време на време. Според мен са нужни около 800-900 лв. на месец на човек само за храна. Добавете транспорт, отопление, данъци, застраховки, почивка и забавления, ипотека, зъболекар, спестяване... Минималната заплата в България трябва да е около 2500 лв. Средната - около 3500-4000 лв. Къде отива разликата? Обират ви!

58

Трифон

преди 2 месеца

Не просто съм решил да икономисам от това и от други неща. Жените да си се контят. Иначе ако всички почнат да икономисват като мен економиката ще замине за 2 месеца.

57

Анонимен

преди 2 месеца

До Трифон Е щото размишленията ти са като на предал се пенсионер на доизживяване.

56

Трифон

преди 2 месеца

Ако искаш да те забележат си купи джип и отваряй кесията яко. Тия игри със забелязването съм ги играл. Ба що реши че съм дърт :))

55

Анонимен

преди 2 месеца

До 52 Викаш доста години живя в западна европа в една квартира с куфар под леглото с двама румънци в стаята. Ама реши да се прибереш и да си оправиш развалените зъби със спестените пари, нали?

54

Анонимен

преди 2 месеца

До 52 Що ме докладва бе доносник? Нали каза спорт директ? Забравил ли си? Проверих. Е лъжеш. Жалък доносник си ти.

53

Анонимен

преди 2 месеца

До 52 Минималната заплата в БГ междувпрочем е 470Е. Какви 2Е ти се привиждат лъжлив смотаняко?

52

13ти

преди 2 месеца

До 48: Ооо да. Аз определено лъжа. Доста години живях в западна Европа и знам какво е промоция. Там ги намалят в Спекулантия ги овеличават и по някое друго форум че на мама и тати дришлянко пише ли брише. Знаеш ли какво? Вземи ми нацъкай още 20-39.минуса и на тебе полюса та да върнеш 3то милиона избагали зад граница и като цъкаш може и да вдигнеш на руската гоберня минимална заплата от 2 евро на 15. Или ще ме питаш кой взима такива пари а?

51

Анонимен

преди 2 месеца

Трифоне, ти вече си дъррт човек, не ти трябват нови дрехи, няма кой да те забележи. Ама има и млади хора, които искат да изглеждат добре.

50

Трифон

преди 2 месеца

носете си дрехите до скъсване, скоро одърпаното може да е модерно. Аз съм намалил покупките на дрехи от 10 г и си живея, не че нямам пари но оти да ги давам за дрехи.

49

Анонимен

преди 2 месеца

С мафията на власт скоро ще намали на ток, а след това и на храна.