19

Британски учЕн

преди 1 месец

Епа то това се знае от всички, всички сме гледали мистър и мисис Смит. Аджелина явно носи на бой, мъжко момиче е, все се снима във филми където или млати или я млатят - Томб Райдър, Туристът - все такива. Плюс това на съдиите трябва да им е известно че насилието може да е в основата на секса за много хора, достатъчно е да влезне човек в един секс шоп и да види инвертара - бухалки, камшици, белезници...

18

брат

преди 1 месец

То това не е жена изобщо, нали си махна циците и доста от вътрешностите.Не знам как някой мъж би могъл да му се възхищава на това изчадие с грим.Отвратителна е и тотално изкукала, малко я е шамарил.

17

Анонимен

преди 1 месец

Аз пък си посегнах преди час.

16

Пищова

преди 1 месец

С аверчето Пит доста често сме жасали маникенки на арбанаси.голям пич е

15

Лидия

преди 1 месец

Трябвало е да я смачка.

14

Анонимен

преди 1 месец

При три биологични деца няма как да не и я посягал често, те не се раждат от въздуха.

13

рон жАрАми

преди 1 месец

да потвърждавам и ще искам да съм основен свидетел тя е искала там А ТОЙ ВСЕ И ПОСЯГАШЕ В ШОКОЛАДОВАТА ФАБРИКА!!!..знаейки че там е най тЕсно и най сладко!!!само че нашия браТ не знае че за там се иска да ти е твърд като каруцарска спица и затова нашето момиче на оня дъртия войта се е оплакала не иска мек да и посяга...затова брате пичте запомни едно....САМО МАСТИКАТА ГО ПРАВИ ТВЪРД!!!

12

Анонимен

преди 1 месец

И като е отупвал какво? Даже се е разхубавила от маризенето...

11

Анализатор

преди 1 месец

Може да слагате минусчета бедни ми буулгаариистанци,но това е истината.Аз живея под слънцето на Калифорния и си пия кафето в 8 сутринта на верандата гледайки океана и не ми се налага да бачкам като вас,а вие бедни мои ще избирате поредно правителство което ще ви клати без вазелин.Пишете минуси,пишетееее...

10

Анонимен

преди 1 месец

До Анализатор И като се дразниш кво?

9

Анализатор

преди 1 месец

Много се дразня на смешни българчета дето не са из;изали от селуууу,обаче са запознати с всички проблеми в Хиливуд.Живея от 30 години в Лос Анджелис и тия звезди ми израснаха пред очите.Вижадал съм ги всички,а с някой от тях съм и говорил.Специално за Пит мога да ви кажа,че е мноого голяма сеелска пръъчка.Цял Лос Анджелис знае къв ръб е,жалъка,заядлива пияница от сялу Оклахома.Джоли е много земна и възпитана жена.

8

Бясно куче

преди 1 месец

или бясна *** като започне да посяга наред и да троши общото ви имущество какво се прави? 1. Неутрализира се, без да се наранява, за да не пострада тя/той, вие, децата, съседи. 2. Вика се МВР. 3. Подава се жалба в Прокуратурата. Първата стъпка изисква определена подготовка. Останалите две са елементарни и достъпни за всеки. Колко от нас го правят, обаче?

7

дрън-дрън-ярина

преди 1 месец

лъжи тип Амбър Хърд. Жените много обичат да лъжат и да се изкарват жертви.

6

Анонимен

преди 1 месец

Кукувицата е фенка на ЛГБТ глупостите и ги прилага нещата на децата им! Естествено че Пит е взел решение да се разкара. Това с физическият тормоз е опит вещицата да очерни репутацията му и да попречи на Брадли Пит да спаси децата си ! Отвратителна женска злоба!

5

Анонимен

преди 1 месец

такава несправедливост може да бъде разрешена само чрез една винарна, поне една

4

Анонимен

преди 1 месец

В брака истинските емоции започват, когато двамата не могат да се понасят един с друг.

3

Анонимен

преди 1 месец

... Но не достатъпно ...мухаххах

2

Анонимен

преди 1 месец

Съмнявам се ама Откачалка си е за бои, тая е мръднала тотално.

1

ьааььа

преди 1 месец

Ама всички го Видяхме той я счупваше в МС Смит и тя него . Какво лошо има. Важно е накрая как завършва всички. Това е пред игра.