30

Анонимен

преди 1 месец

Спрямо Путин е ангелче.

29

Анонимен

преди 1 месец

Браво , да е жив и здрав , на вън го чака бляскава кариера

28

Анонимен

преди 1 месец

Сега ще дойде да полудува в България.

27

вГъзраждани

преди 1 месец

Децата днес не могат да си представят, че си носехме ключовете на връв на шията, защото всичко се заключваше, че даже и изпраните джинси от простора ти сваляха. Не могат и да си представят, че не са ни взимали с коли от училище просто защото нямахме такива! Останалите с коли си поставяха чистачките само когато вали! Да не отварям дума и колко безделници, боси и голи имаше по центъра на София...

26

Рамзан Кадиров

преди 1 месец

Интересно беше да научим, че най-големият румънски убиец е хомосексуалист

25

Рамзан Кадиров

преди 1 месец

*** румънското правосъдие много хубаво, уа! Там ходят едни такива едни добрички, чистички, пухкави и неподкупни съдии и прокурори!

24

Анонимен

преди 1 месец

До долу ес, вратите се заключваха и не седяхме до 12 :) Седяхме до 21 часа и винаги на светло, около блока. Освен това идея си нямаш какво е било преди, просто защото никой не ти казваше :) Поредният фантазьор!

23

До ошашавен

преди 1 месец

Така де, исках да кажа, че ще омъжа щерката за него, но то пък какво излезе... Но си прав, че в днешно време нищо не се знае.

22

долу ес

преди 1 месец

всички коментари са излишни. децата днешно време не могат да си представят, че не се заключваха врати, а децата стояха по улиците до 12 през нощта, без телефони, и никой не ги чакаше след училище с колата! а бездомници нямаше А такива като този системата ги приключваше по съвест, но изчезваха от обществения живот завинаги. Или до живот или смърт

21

Хахахахахахахахахаха

преди 1 месец

До <><>, вече щяха да са го изпържили на някой стол. Стига фантазира за любимата ти росия!

20

Анонимен

преди 1 месец

6 и 8 се майтапят, но всъщност фактът никак не е смешен. Сега не е никакъв проблем човек да дойде от Румъния в България. Близко до ума е, че ако този престане да си пие лекарствата и забрави какво е обещал преди да го пуснат от пандиза, нищо чудно да отиде в регион, където не го познават. Защото в Румъния сигурно са му запомнили физиономията, докато са текли делата срещу него и са го показвали по телевизията. В съседните държави обаче едва ли някой ще го познае. Пази, Боже!

19

Ошашавен

преди 1 месец

До Шекспир Груйов /10/ Твоята щерка от мъжки пол ли е? Защото не пишеш, че ще го ожениш за нея, а че ще го омъжиш. В днешно време, когато човек прочете изречение като твоето, не знае какво да мисли. Може пък наистина задомяването с някоя мома впоследствие да се окаже омъжване - ти я гледаш засукана госпожица, но после откриваш, че междукрачието й е малко по-друго.

18

Анонимен

преди 1 месец

Само 11? Ми Путин е за Гинес тогава!

17

Защо го пускат?!

преди 1 месец

От написаното разбирам, че този тип не ги е убивал в ситуация на неизбежна самоотбрана, а е вършил предумишлени убийства на хора, които не са му причинили никакво зло. Следователно, такъв човек е безскрупулен сериен убиец с проблеми в психиката. Не би трябвало да го пускат, а да го държат там, където изолират особено опасни психично болни.

16

<><>

преди 1 месец

Ако беше се родил американец живот щеше да си живее ......там бездомници колкото щеш + щеше да си купи по лесно оръжие отколкото хляб !

15

Анонимен

преди 1 месец

От на румънското Възраждане електората

14

Анонимен

преди 1 месец

Румънец не е националност, а диагноза, начин на живот (както и българин).

13

Анонимен

преди 1 месец

А дали е 'криминален' сериен убиец, или просто сериен убиец този 'криминален престъпник'?

12

Анонимен

преди 1 месец

Да го сложат съсед на съдията ,който го е оправдал

11

КуКлус

преди 1 месец

Сигурно си е взел поука и сега ще продава фъстъци на пазара !