130

Анонимен

преди 1 месец

При толкова бой, рязане на уши, ток, нищо чудно да са повтаряли ал.ах акб.ар, а мъчителите, кажи че си фашист, украйна. Уви греда с мъченията, за да се измислят някакви снимки накрая.

129

Анонимен

преди 1 месец

Вица за катерицата и разследващите го знаете, нали? Толкова за "показанията".

128

Ха-ха-ха!

преди 1 месец

Европа се обединява заради Путин... ? Не е точно, не цяла Европа а САМО либерастката и евроджендърсака тълпа в Европа. Но това не е важно. Въпросът е дали обединените сили и истерично джавкане на 100-тина нагли и повярвали си пинчара дали ще застрашат съществуването на една мечка ? СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ ! Най-вероятно пак ще има позорно бягство с подвита опашка и сърцераздирателно квичена .

127

Анонимен

преди 1 месец

хахахах ))) Вие тук, нещастните писарушки, също сте големи майтапчии, като завоюващите Киев за 3 дни. И също няма да ви се размине, не и тоя път.

126

Анонимен

преди 1 месец

С този атентат са спрели новите мирни преговори,за да може Зелето да си купи златни палати от принц Чарз.Корумпиран е не само той.За помощите са се подредили в строй.Първи,втори,трети,четвърти,пети...все са посредници на оръжия проклети.

125

Пешо

преди 1 месец

Само една дума ЦРУ .

124

Алекс

преди 1 месец

Разбира се че са открили. Незнам как не им намериха татуирани украински знамена на гърдите и служебните карти на украинските специални служби в задниците! Няма друга нация дето лъжата да и е толкова интегрирана в битието като блатная

123

Анонимен

преди 1 месец

Щом има украинска следа значи не са терористи ами са борци герои за справедливост и човешки права

122

Русофоб

преди 1 месец

Ха-ха-ха, кагебейски измишльотини.

121

До 121

преди 1 месец

А стига бе т*р*о*л. Или си нашмъркан, или си болен. Едно и също на всички статии пишеш. Не ти ли е малко срамно?!

120

Копейкин

преди 1 месец

Браво К Г Б уличихте ги!? Един от терористите е със син панталон и жълти кюлоти - значи е украински шпионин. Школата на Берия си казва думата.

119

Анонимен

преди 1 месец

И в моя има проукраинско съдържание начи и аз съм атентатор. Да в. еб.простата руска май..

118

Анонимен

преди 1 месец

Расия-това е когато задницата на Света се смята за пъпа на земята!

117

Анонимен

преди 1 месец

Тва ако беше хамерика, щяха да им намерят украинските паспорти на терористите още на място, мистериозни оцелели огъня..

116

Анонимен

преди 1 месец

Очаквам да намерят селфита със Зеленски!

115

Анонимен

преди 1 месец

Не видях украинеца в тази следа, но Ка Ге Бе -то може да я измайстори! Добри са! При всички положения са разузнали и са се информирали предварително, че Европа си гледа живота и не е въоръжена, за да започнат войната! Но доверие вече никога! Европа се въоръжава! Всички ще обеднеят заради путин!

114

Анонимен

преди 1 месец

Не видях украинеца в тази следа, но Ка Ге Бето може да я измайстори! Добри са! При всички положения са разуднали и са се информирали предварително, че Европа си гледа живота и не е въоръжена, за да започнат войната! Но доверие вече никога! Европа се въоръжава! Всички ще обеднеят заради путин!

113

ТОП НОВИНА

преди 1 месец

В руското следствие всички признават всичко.При тази информация не става ясно изпращата на снимките помагач ли е или шеф,но явно живее в Украйна,тъй като и от Украйна живееят в Русия и не става дума за такъв човек.Може заподозреният дори да е руснак,но да живее в Украйна.Такъв прочит след дедукция от написаното в стил Еркюл Поаро или Шерлос Холмс направих.

112

добре де

преди 1 месец

що не разследват руските терористи и военнопрестъпници които убиха 3000 деца и стотици хиляди цивилни в Украйна.

111

82-ОМБР

преди 1 месец

Мачкай НАТО до последния примитивен руснак!