30

Анонимен

преди 1 месец

Главанаци от ИТН,за кого ще ломотите,ако го нямаше К.Петков? Толкова сте елементарни,че чак ви боли.

29

Анонимен

преди 1 месец

ПП ДБ са виновни че Борисов управлява държавата 12 години Виновни са че нямаме съдебна система че нямаме МВР че нямаме служби Виновни са че Борисов построй тръбата на Путин Виновни са за целия мафиотски преход ППДБ са виновни че се появиха и искат да променят и да направят тази територия нормална държава ППДБ са много виновни за всичко в тая държава да се махат и да оставят мафията да ни управлява за да си живем в мръсната к о ч и на на спокойствие

28

Калин

преди 1 месец

Доста го надценяват Христо Иванов в случая

27

Анонимен

преди 1 месец

Vsizkite ste predateli odobrihte toj gnusen kabinet mrysni predateli zalko naroda e tolkova saspal ze njma probuzdane njma zakoni v taj dyrzava pospi robski narode

26

Посолството :

преди 1 месец

Кабинета всъщност е наш,Мравояд-Грантояд е само марионетка на хранилката ни.

25

Анонимен

преди 1 месец

Тези от Шоуто на Слави поне му пестят пари за осигуровки и заплати, ако не друго. Като сте толкова принципни, защо участвахте в правителство, което свалихте? Радостинчо му хареса да директорства и хоп ви напусна дето му разтурихте софрата.

24

Анонимен

преди 1 месец

ИТН имат един министър в служебното правителство на ГЕРБ-ДПС

23

Тенгри Кан

преди 1 месец

Щом управляващите започнаха да бъзикат Основният закон на държавата и всиките им усилия с авърху него, а не върху икономиката, ще чакате оправия, ама на кукуво лято;))) Държавата е мъртва. Симптомът за това е бъзикането на Основният закон. Но, това, няма да я съживи;))) точно обратното;))) Като нямаш, няма как да си осигуриш управление, бъзикайки се с Основнияр закон. Ти си нелигитимен по същество и представителство!

22

тошко полудя пак

преди 1 месец

Хаха, този Тошко пак полудя и ги говори едни. Доказани ГЕРБ-ерасти, а кабинета бил на ПП-ДБ.

21

Хаха ха

преди 1 месец

Тошко е прав както винаги а обвиняват - мвр министъра за пеистрастност , да замажат очите на хората докато правят ала балаНо никой не се връзва вече на номерата им

20

Анонимен

преди 1 месец

На ИТН и Разгражданье все някой друг им е виновен. Не ве, просто сте русофили и опасни за държавата крадци

19

...

преди 1 месец

Маймун шебек, дали ще имате мнозинство в парламента, зада правите промени в конституцията ? А възможно ли е изобщо да сте отново избрани в народното събрание?

18

Анонимен

преди 1 месец

Тези, като ги видя и се сещам за слугите на Румбурак - Блекута, Млекота, рошавите чудовища, хахах

17

Зрител

преди 1 месец

Човечец в магазина: Искам 5 яйца, ама аз да си ги избера! Чакай бе! - рекъл продавачът. Как така ще си ги избираш ти? Ами така - демократична държава сме! Искам, като на избори, да си избера сам и яйцата! Така, кажи бе мой човек! На ти 5 яйца - избирай си!

16

Ха,ха

преди 1 месец

Значи Главчев е марионетка,нали Тоше?

15

Майната Ви

преди 1 месец

След като класическата гръцка трагедия на Продължаваме ПОДМЯНАТА свърши само в 2 вместо в 3 действия простоКирчо, Кокорчо и сие си тръгнаха разплакани, че вече няма да могат и те да крадат.

14

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 1 месец

ТЕЗИ НАЩАСТНИЦИ МОГАТ САМО ЧАЛГА!

13

Баба Радка

преди 1 месец

Питат кандидат на изборите:- Защо се кандидатирахте?- Как защо? Не виждате ли какво става наоколо? Властта тъне в разкош, корупция, безделие...- И вие искате да се борите с това ли?- Не, искам и аз да участвам!

12

Зрител

преди 1 месец

От зайчарника обявиха, че са готови с резултатите от изборите, но ще изчакат гласуването.

11

Анонимен

преди 1 месец

Гледам, че и Евтим Милошев - човекът на плевенския чалгар се е уредил с минестерско кресло.