5

Анонимен

преди 1 месец

До 2 Просто опитват да пазят режим, при който да не се съсипят, макар че по ББС имаше един да си сподели как е стигнал до булемия заради глада преди снимки. Бодибилдингът е мъжкия вариант на анорексията. Да, трупат мускули, но изтощават телата с глад, защото иначе под здравословна мазнина(14% е границата за недохранване, а те гонят 5-10%) мускулите няма да се очертават. Ще имаш огромни ръце, ама няма бицепсът да е изпъкнал, и т.н. Сложи и химията и що бодибилдърите масово измират млади...

4

Анонимен

преди 1 месец

До 1 То и 6те плочки са признак за анорексия... Според СЗО здравословният индекс на мазнините за мъж е 15-25%. Плочки се виждат при 5-6%, което се определя като хронично недохранване. Точно тези мускули не могат да растат и трябва да няма мазнина, за да се покажат. Професионалните бодибилдъри държат и те "кореми" до няколко седмици преди състезание и влизат във форма с кански глад. Звездите по филмите и те са така и често с този режим си докарват хранителни разстройства като булемия.

3

Анонимен

преди 1 месец

Боко Тиквата - ама той е шкембе :)))

2

анонимен

преди 1 месец

Няма да се приресняват за бирените си кореми де. И лоени топки да са, щом имат кинти, винаги ще имат женска плът около себе си. Ама от породата златотърсачки. За тях външността не е най-важното нещо, щом портфейлът се пръска по шевовете - всичко е топ.

1

Ямболски цървуль

преди 1 месец

Биреното коремче е признак на проблеми с черния джегер.Така,че да не се гордеят.