65

Истината

преди 1 месец

Ви казвам, Б.М.Борисов е слагач. Слага се на Путин,на евреите и на който му падне, но да е в ДАЛАВЕРАТА и да си покрадва заедно с ШИШИ.

64

Идеалист

преди 1 месец

Събориха паметника на Червената армия, но не искат и паметник на Иван Иванов, Но нищо не казват за геноцида в Газа. Не мога да разбера тези двойни стандарти!

63

по-свят от папата

преди 1 месец

Форд открит антисемит - заслужено величие на Америка и световно признат; Хюго Бос - нацист до мозъка на костите си - световно призната модна компания, която лепи черни и обратни на всяка страница, следователно всичко е простено!Защо не може Заслужил Българин до мозъка на костите си, с чийто постижения, а не убеждения да се гордеем? Долу ФАЩ и текните клакьори!

62

Анонимен

преди 1 месец

ей, днес.бг - видяхте, че хората се изказват искрено и скрихте темата ! ПОЗОР ЗА ЦЯЛАТА ВИ ЛИЖ Е ЩA РЕДАКЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

61

Анонимен

преди 1 месец

ако не е бил инж. Иван Иванов София и до сега щеше да стои на сухо ! Да не говорим за модернизирането на София под негово ръководство ! Няма друг кмет, който да е направил толкова много за София, а е живял в пълна мизерия след 9.Х.1944г. - към всички пишещи тук - прочетете му биографията и тогава съдете !!!!!!!!!!

60

Анонимен

преди 1 месец

.... и Блага Димитрова е пребивавала в Германия по линия на Хитлерюгенд, на някакво младежко мероприятие. Но това не попречи тя да бъде вицепрезидент по едно време, защо ли? Освен това, Леа Коен е недоволна от това, че инж. Иван Иванов е публикувал във в. "Зора" свои стихове, чрез които заклеймява съюзниците, воювали по онова време срещу Германия. Ами като разрушават с бомби столицата на държава, която не е пратила нито един войник на Източния фронт, той какво да направи, да ги похвали ли?

59

Да ви кажа

преди 1 месец

Още преди 6-7 години безскрупулната Леа Коен е повела борба срещу построяването на този паметник и дори се опитва да спори с проф. Вили Лилков, който оборва щуротиите й с разумни аргументи. В какво Леа Коен обвинява инж. Иванов? Ами защото по негово време в София е създадено гето, в което са били настанени софийските евреи. Настанени там, но спасени! Този факт госпожата удобно подминава. Освен това веднъж бил поканен на рождения ден на Хитлер. Е, и покойната Блага Димитрова е била в ......

58

Някой знае ли

преди 1 месец

В какви антисемитски прояви го обвиняват? Или една миниатюрна малцинствена група (по-малко от 1400 човека са се идентифицирали като евреи при последното преброяване на населението на България) ще настоява да бъде обявен извън закона всеки, който от началото на Втората св.война до 09.09.1944 г. не е бил в нелегалност?

57

Мислете, полезно е

преди 1 месец

Да го наричат фашист само защото е женен за немкиня, която му е родила три деца. И тези три деца са регистрирани като БЪЛГАРИ. Хайде сега, спомнете си колко хиляди български студенти и български работници, учили или работили в СССР се ожениха за забременелите от тях рускини и ги доведоха тук. И децата им биваха регистрирани в Руското посолство като РУСНАЦИ. Мислете бе, кaнaлии! Главата е дадена, за да се мисли с нея!

56

Продължавам -

преди 1 месец

За Рилския водопровод, проектиран от него и изучаван в чужбина няма да пиша, това всеки интелигентен българин би трябвало да го знае. Ще припомня, че по времето на неговото кметуване са изградени сградите на БНБ и на Телефонната палата, разширена е трамвайната мрежа, създадена е първата тролейбусна линия, павиран е центърът, засадени са огромен брой дървета и София по онова време е считана за един от най-зелените и чисти градове в Европа, наричат я "Малката Виена" и "Малкият Брюксел".

55

Cepceмuuuuu!!!!

преди 1 месец

Maлoyмнuцuтe от така наречения Народен съд най-напред искат смъртна присъда на Ив.Иванов, после доживотен затвор, а накрая го помилват, защото няма кой да строи язовир "Искър" и още един друг язовир. В какво го обвиняват? Обвинен е, че е бил кмет по времето, когато България е в Тристранния пакт. ЗАПОМНЕТЕ: 1. Пред Нар.съд е докладвано, че Ив.Иванов няма профашистки прояви; 2. До Тайната полиция на Царство България е пратен доклад срещу Ив.Иванов - държал на работа в Общината служител-комунист...

54

Франк

преди 1 месец

Само моля, напишете "инж. Иван Иванов" в Гугъл и прочетете биографията на този човек. Той БУКВАЛНО Е ПОСТРОИЛ София!

53

Анонимен

преди 1 месец

Щом като езикът на омразата няма място в българското общество, защо тогава ще ни налагат да заклеймим човек, на чиято съвест не тежи нито една погубена душа? И същевременно приносът му за развитието на столицата е огромен?

52

Анонимен

преди 1 месец

След като профашистите събарят антифашистки паметници, редно е да построят на тяхно място фашистки паметници. Защото фашистите са се борели с Русия.

51

Анонимен

преди 1 месец

Британците са лоши, американците са лоши, руснаците са лоши, само нашите фашисти до 9 септември 1944 година са добри и бели и днешните неофашисти ще им строят паметници.

50

Краси

преди 1 месец

Комунистът Винуту е вреден за РБ!Мата Хари му е вярна приятелка!

49

Анонимен

преди 1 месец

Спасили сме живота на евреите, но сме дръзнали да браним и собствените си интереси. Поради второто, вечно било трябвало да се чувстваме виновни и някой да ни забранява какво да правим. От къде накъде?!

48

Анонимен

преди 1 месец

"Сламеният фашист" Денков много обича фашистите. Защото са били срещу Русия.

47

Припомням 2

преди 1 месец

Значи когато става въпрос за еврейски финансови интереси, на нас ни се предлага само едно - да изберем дали да бъдем унищожени от американски бомби (ако не направим онова, което е изгодно за собствениците-евреи) или да бъдем разстреляни от немски автомати и картечници (ако вземем решение, изгодно за печалбите на евреите). Всеки, който е дръзнал да предложи да има друго решение, от 09.09.1944 г. та чак до днес трябвало да бъде обявен за престъпник!!! От къде накъде?

46

Припомням 1

преди 1 месец

В периода, през който американските бомбардировачи разтерзават София, по някои чужди радиостанции се намеква, че тези бомбардировки веднага ще спрат, ако на евреите бъдат върнати отнетите предприятия. По онова време немците са все още тук. Тоест, предложен ни е бил избор - или да си направим харакири, като предизвикаме Вермахта, настанен по нашите земи, или покорно да приемем да ни съсипят бомбардировки, крайната цел на които е формулирана от Чърчил, на мястото на София да има картофени ниви.