35

Чест и почитания!

преди 1 месец

Добрите специалисти като Жшвко Коцев трудно се реализират в политическата джунгла на България. Свестен човек и достоен българин няма място между простащината и политическата порнография. Пожелавам успехи в бъдещата му реализация !

34

Г557дт

преди 1 месец

До 21. Е как да ги разкрие, като го "скриха", сплашиха и няма информация къде е. Претърсвали са дома му, може да са му подхвърлили нещо като на Иванчева!

33

Истината

преди 1 месец

До 27. Мвр-то е с шеф на ДПС и ГЕРБ! Няма да има честни избори!

32

Размисли

преди 1 месец

Къде е главният секретар Живко Коцев? Жив ли е? Оставката му може да не е писана от него, защото е напечатана от някой на сайта на мвр! Обискирали са дома му. Сплашили ли са го? Жалко, че един толкова морален и чист човек беше смачкан от мафията!

31

мдаа

преди 1 месец

ДАНС са обискирали дома му. Намерени са скъпи часовници и много пари в брой. Договорката е да не се разгласява, да си подаде оставката. Има информация, че е свързан с контрабандния канал на Паскал, за да се спаси от ареста се е съгласил да стане свидетел. Гадното е, че сигурно ще го покрият и няма да го осъдят. Какво всички висши политици, магистрати и служители на високи постове в България. Всички знаят, че са корумпирани, но съда не може да го осъди.

30

Анонимен

преди 1 месец

Оставка по здравосровни причини...Отива пак да му присаждат коса - Баце и Кой - си имат друг персонал за назначаване по митници..мвр..напИ так дале - старата песен - на нов гласСлужби...мвр..нап..съд ...прокуратура - после областни..кметове и те такаПРОМЯНА И НАДЕЖДА - ЗА ЩО ГОДЕ ГОРЕ ДОЛУ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ...ВСЯКА ДРУГА ЗАБРАВЕТЕИДАТ НОВИ МИЛИАРДИ ЗА УСВОЯВАНЕПРЕГРУПИРАНЕТО ЗАПОЧНА

29

Наблюдател

преди 1 месец

Гърми бушон, за да не гръмне шефа на МВР за чадъра над контрабандата.

28

Анонимен

преди 1 месец

Намирисва на бъдеща политическа изява....

27

Анонимен

преди 1 месец

Най сетне, ще има избори с наше МВР. Всичко върви по план. Браво на ПП, изпълняват стриктно, всичко казано в записа. Тръпнем само за момента, когато ще се юрнат по островите, та да си оправим държавата.

26

Мицко Поцата

преди 1 месец

Авантата се гради с години.Не става за няколко месеца,където отдавна са израдени хамазки подземни тунели.

25

Ха-ха-ха

преди 1 месец

То пък щото ще се запомни с нещо този секретар. Добре, че си е подал оставката та да му разберат някои хора поне имената. Едно време какъв главен секретар имаше....ех, всяка операция през неговите ръце мушнати в джобовете на шлифера му минаваше, и после той ги фащаше, а другите ги пускаха и освободени мафиотите се гърмяха едни други.

24

Анонимен

преди 1 месец

Дали е разкрил нещо или не са му дали да каже - няма да се разбере ((

23

Живко Коцата

преди 1 месец

Авантата приключи

22

Всички началници

преди 1 месец

Са сложени на високи постове не защото са не корумпирани голяма професионалисти с извънземни качества а точно обратното да бутат в схемата на мафията

21

Така ли

преди 1 месец

19 Е що не им разкри схемите като не е в тах

20

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ и ДПС бавно, но сигурно си връщат абсолютно всички ключови властови позиции! Като ви разправях че поне 20 години не може да се отървете от тях, вие ми слагахте минуси! Хахах, просто сте твърде наивни и вярвате в чудеса

19

Не е

преди 1 месец

Не е лесно да имаш министър мутра и помагач на бандити.

18

Мафиотче

преди 1 месец

Батко

17

Да

преди 1 месец

Късно,много късно....

16

Ееееее

преди 1 месец

Да не му е звъннела една жена веднага след един инцидент наскоро?